#12
 2 903     Akershus     0
Hatt god erfaring av arbeidshansker uten fingre, altså arbeidsvanter. Klart fingertuppene er utsatt, men for finarbeid så trenger jeg følelse i tuppene. Når man håndterer plank så synes jeg håndflaten er mer utsatt for flis enn fingertuppene.

Brukt flere av Jula sin slike fingervanter, samt deres monteringshansker i mykt skinn som begge er en fryd å jobbe med. Nå er det dog slutt for slitestyrken er fryktelig dårlig. De tåler heller ikke vask.

Prøver noen Hestra monteringshansker nå, men mine gamle er fortsatt ikke brukt opp så Hestra-hanskene ser ikke mye action.

Skal handle meg noen sett med slike: http://www.proffklaershop.no/verneutstyr/hansker/vinterhansker/black-diamond-ice-vinterhanske#&variation=359591 Meget god erfaring med dem, spesielt når det er kaldt og vått. Har noen vinterhansker fra Guide nå, men semsket skinn og blankt skinn er noe herk når det blir vått.
   #13
 1     Årnes     0
Hendene er mitt viktigste verktøy, så de må jeg passe på!
Foretrekker best tynne hansker med godt grep, og noen ganger ryker tuppen på pekefingeren for det beste grepet, men tynne gode alt mulig handler, så må man ha ett par litt tykkere til grovarbeidet og ett par tykke til ute arbeid om vinteren.
Det viktigste for at en hanske skal være god, er godt grep og en god passform på hendene!