4 497    8    0  

hvor stor drensåpning for vegghengt cisterne?

 11     Nordland     0
har skjønt at det er et "must" å ha en åpning nederst ved gulvet i kassen man bygger rundt en vegghengt cisterne. Kan noen fortelle meg hvordan den bør se ut, hvor stor?  Vi har membran på gulv og vegg bak kassen, fliser på gulvet under cisternen men ikke på veggen bak den.

ønsker ellers tips om hvordan man bygger en slik kasse, linker med bilder mottas med takk!

Vi tenker å lime litex rett på stålramma til cisternen, pluss at vi lager noen "lektere" av litex inn langs veggen for å få støtte til å feste platene. På toppen skal vi ha en plate (heltre eik), har hørt at noen har gjort det slik og "limt" eikeplaten fast med silikon, slik at den kan tas av dersom man får problemer med noe inni kassen.

bex
   #1
 4 300     Østlandet     0
et hull som er 1x2,5cm holder lenge :)    sist jeg lagde det så skrudde vi fast lekter til sistjerna for at det skulle passe bedre med en ventilasjonskasse
Signatur
   #2
 108     Akershus     0
Skjønner ikke helt dette med drensåpning i sisternekasse. I et fordelerskap bruker man en siklemikk, men den ligger jo et stykke oppå veggen. Jeg ser for meg at om man lager et drenshull nederst i kassa, hvor den jo må stå for å få drenert, vil jo denne åpningen også slippe vann inn.
Signatur
bex
   #3
 4 300     Østlandet     0
lag den par cm opp da.  er vell ikke noe problem det heller. må bare kassen fylle seg opp før det renner
Signatur
   #4
 108     Akershus     0
Ja, du har vel et poeng der. Se min signatur. Wink
Signatur
bex
   #5
 4 300     Østlandet     0
hehe nei men er jo kanskje smart og ha den litt lenger opp en akkurat på gulvet.  men kjedelig den gangen du får liten oversvømmelse på badet, og drenshullet fylles og blir ikke tømt fordi hullet er opp fra gulvet, hehe
Signatur
   #6
 824     vestfold     0
Selv droppet jeg denne åpningen og la heller opp et drensrør fra bunn av kassa til fordelerskapet under.

   #7
 108     Akershus     0
Hvordan i huleste kan du ha fordelerskapet under sisternekassa? I etasjen under da, eller? ???
Signatur