719    11    0  

Opp-ned/svevende plissegardin på 130 bredde?

 360     0
Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette uten at de koster en formue? Finner drøssevis med 120 bredde, men ikke 130.

  (trådstarter)
   #1
 360     0
For å svare meg selv:

Var innom Kid for å høre om dette var noe de kunne få tak i selv om det ikke er i sortimentet deres lengre. Vent litt sa dama bak kassen før hun kom ut fra lageret med fire stk i 130 bredde. Viste seg at de hadde igjen i en utgående modell av den typen jeg ønsket i riktig mål. Før pris 649, nå 189 pr stk Smile

Så om noen andre er i samme situasjon og trenger i bredde 130/140 så er det fortsatt muligheter uten å måtte spesialbestille.
   #2
 516     Stavanger     0
Visor.no

Over halv pris ifht butikk.. Kjøpte 3 stk i butikk med 30% betalte ca 6000kr. Kjøpte 3 nye her til samme vinduer og betalte under 3000..

Tilsynelatende like men du ser at kvaliteten kanskje ikke er heeeelt der de dyre er men jaggu godt nok.

Husk hvis du bestiller at du korter ned med 5mm på breddemål slik at du får 2.5mm klaring på hver side. Skal du ha helt lystette (selv om det er tett nok for oss) må du ha skinner også.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 360     0
De skal brukes i stue, så ønsker lys inn men redusert innsyn. Med 130 bredde så har jeg 10 mm klaring på hver side i karm, men dekker da hele glassflaten. Monterer en først for å se hvordan det tar seg ut. Ser det helt tåpelig ut med trådene på siden så får jeg vurdere en annen løsning i vinduene.

Visor er sikkert bra kvalitet, men for noen priser. Helt uaktuelt for min del å bruke over 1000 kroner pr vindu for å dempe litt innsyn.
   #4
 516     Stavanger     0
Det er desverre det prisen er for plisé, det er svært pent men også latterlig dyrt. Når det er sagt regner jeg med at det kan henge i 10-15+ år uten å gå i stykker.. Jeg gjorde ganske mye research og her var det billigst i fjor.
Signatur
   #5
 704     Oslo     0
Plissegardiner er også et overpriset produkt her i landet. De er lagd i Kina, men selges til fantasipriser. Faktisk synes jeg de er ganske flotte å se på. (Jeg ser over at noen har hatt flaks og betalt 189 kr.).
Den eneste plissegardin jeg har montert for en kunde, var laget etter mål. Størrelse ca. 105x55 cm, pris ca. 1950 kr.
(altså uten montering).
Jeg mener bestemt at en slik gardin, av estetiske grunner. skal dekke hele vinduet/gå fra karm til karm. De er greie å montere selv.
Omtalte gardin beveges vertikalt og nå - etter tre år - ligger nedre del tett sammen som en "klump", mens øvre del, som beveges opp og ned, er tilnærmet flat.
En forbedring ville jo være å ta løs gardinen og snu den oppned/altså montere den med nedre del opp ...    
   #6
 38     0
Debel har 130. Selges til OK priser på Bauhaus. Har brukt en del av typen "Flex" med fint resultat. Kapper dem til nøyaktig bredde med kapp og gjærsag.
   #7
 704     Oslo     0
Har kikket på Debel på nettet/Bauhaus.
Triarii - kan du fortelle meg hvordan Debel festes til vinduet og mer detaljert om hvordan du kutter denne gardinen med gjærsag?

   #9
 38     0
Debel forklarer dette bedre selv enn jeg kan med ord:
Tilpassing av lengde
Montering

Jeg kapper bare hele greia med et standard blad for treverk. Bittelitt frynsing av stoffet blir det, men det blir 100% rett (i motsetning til med kniv).
De plastbrakettene som snorene festes i er veldig små og kan monteres i ulike vinkler. Veldig fleksibelt.
Hos oss monterer jeg dem inntil glasset. Skrur inn i sidekanten av rammen som holder glasset (det som på engelsk er rail & stile).
   #10
 704     Oslo     0
Takk til dere begge!! Fint å bli informert om et produkt jeg ikke kjente til og som man attpå til kan skjære til selv.
Her har man sannsynligvis et rimelig alternativ til gamle persienner.