189    3    0  

Tips til forhandler/butikk med pvc vindu

 14     0
Hei. Er det noen som har tips til hvor en fpr tak i pvc vinduer til en grei pris? :) har sett på forumet,mmen mye gamle tråder. Så tenkte å høre med dere, gjerne folk som har eerfaringer med dem.

   #1
 1 933     Lillestrøm     0
http://www.hprodukter.no/vinyl eller H-Vinduet plus selger seriøse produkter
slik jeg forstår..
En avdeling av de har flytt inn i andre etasje av her vi driver på Skedsmokorset,
tror det er noen av de som drev 123Hus på Jessheim tidligere...
Signatur
   #2
 124     0
Det finnes neste et uendelig antall tilbydere av PVC-produkter på det Norske markedet. (Alt fra seriøse bedrifter, til garasjesalg, til fabrikker i baltikum/polen som selger direktet til kunder)
Det som fremst skiller dem er pris, produktkvalitet og service/garantier.

På produktkvalitet er forskjellen stort sett hvilke profilene som brukes, og hvordan de er montert sammen.
Mange profiler som brukes er Tyske og de er som regel grei. Forskjellene er uansett små, men de har som regel forskjellig bredde og isolasjonsevne. Hvis man har et tilbud fra en produsent kan man ofte finne ut av hvordan profilen ser ut gjennom å bare google den.
Profilene sveises sammen i hjørnene og her kan man ofte se forskjeller.

Noe man og skal være oppmerksom på er om vinduene leveres med foringsspor eller ikke.
I søreuropa monterer man oftest vinduer i flukt med innsiden av veggen, og bruker da ikke foringer. I Norge monteres vinduer som regel i ytterkant av vegg, og da underlettes monteringen stort av at der er spor for montering av foringer.

I tillegg leverer noen produster folierte PVC-vinduer. Da kan man få dem i en rekke forskjellige farger, strukturer og treimitasjoner.
Da går man vekk en god del fra det "plastete" utseendet man er vant til med PVC-produkter.

Når det kommer til service og garantier så er det helt klart en fordel med Norske leverandører. Da gjelder Norsk lov, og den Norske kjøpsloven. Man slipper betale toll, og man har en kontaktperson snakker Norsk og kjenner til eventuelle utfordringer det norske klimaet kan by på.

Du bør uansett hente inn priser fra flere tilbydere, og sammenligne ikke bare pris, men også produktene, så langt du kan.


I tillegg til et brett sortiment med treprodukter kan Foris og tilby PVC-vinduer. Du får gjerne ta kontakt med oss for et pristilbud.