21 800    16    1  

Reklamere på Trestjerner gulvmaling - problemer med vann

 2 840     Akershus     0
Hei.

Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke kunne blande mørke farger for gulvmaling. Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris.

Fargevalget vårt var "Koks" uten at det har relevans for denne saken.

Jeg har tidligere brukt Scanox-produkter med blandet hell. Blandt annet vegg- og takmaling. Svært billig og tørker fort og jevnt, men den dekker som lunkent pissvann. Denne Trestjerner-maslinen hadde litt av de samme symptomene: Den dekket dårlig. Direkte elendig kontra Flügger sin gulvmaling (eller veggmaling om så er). Den tørket ganske langsomt, men man får en hinne på malingen nesten umiddelbart. Dette i kombinasjon med at malingen er svært tynn gjorde at jeg har fått masse stygge konturer av malingssøl mens jeg malte trappen. Slike streker etter at maling har rent av penselen, dråper som har fallt av og generelt mye rennende dråper på vertikal maling.

Dette er bare irriterende og noe av det er helt sikkert på grunn av min manglende evne. Dette skal jeg ikke reklamere på.

Det jeg dog har oppdaget er at malingen går i total oppløsning med kontakt med vann. Vi har malt noen fliser ute i vindfanget vårt (jada, jeg vet at fliser og maling er en utrygg kombo). Der sko har stått natten over så har malingen smuldret opp og lagt seg nesten om glad-pack over flisen. Mao. så går den i oppløsning bare man tråkker på området. Coop forsikret meg om at dette kunne brukes på grunnede fliser og grunningen fra Flügger har ligget fint i vindfanget i månedsvis.

Jeg kunne tilogmed latt dette gå fordi maling og fliser er noe herk, men i går oppdaget jeg at det var ett par dråper vann i trappa. Sikkert en katt som har dratt inn, og under disse dråpene så har malingen blitt misfarget og er i ferd med å gå fyken. Dette var "dråpen". Det kan da virkelig ikke være meningen at en gulvmaling skal være så hinsides dårlig? Tidligere så var det en Flügger gulvmaling i trappa, men vi angret på fargevalget og jobben vi hadde gjort så vi malte på nytt. Denne hadde ingen av disse problemene.

Har jeg fått en dårlig batch? Har jeg noen grunnlag for å reklamere? Kan noen omstendigheter være årsak?

Drar uansett på Coop på lørdag for å klage. Makan till dritt. Tar også imot tips til mørk gulvmaling (som kan blandes til Koks) som ikke er Flügger eller Scanox.  >Sad

   #1
 3 224     Vestfold     0
Dette er kjedelig ja. En gulvmaling må jo tåle litt vann. Normalt vedlikeholdt på gulv vil jo som regel tilsi at det tørkes over med en fuktig klut iallefall.

Det eneste er om grunningen ikke skulle være egnet til den nye malingen? I trappen, er det bare slipt og malt på den fargen dere ikke likte? Uansett, om det er to forskjellige underlag, og problemet oppstår jo som følge av påvirkning av malingssiden. Så antageligvis er dette noe som ikke holder mål, eller i beste fall er noe feil med den du har fått. Vannbasert maling som har fryst/lagret feil kan også være ødelagt. 3 Stjerner skulle holde langt bedre enn dette.

En ting er jo å få igjen pengene for malingen, men det er jo også en del jobb å fjerne og male på nytt.

Har dessverre ingen erfaring med gulvmaling, så har ikke noe å anbefale.

  (trådstarter)
   #2
 2 840     Akershus     0
I trappen er malt oppå Flügger gulvmaling og Flügger akrylsparkel. I vindfanget Flügger heftgrunn. Alt vannbasert så det burde ikke ha noe å si.
   #3
 3 224     Vestfold     0
Det er nok malinga du har fått som er elendig. Enten generell elendig kvalitet eller en feil i produksjon eller oppbevaring.

Vet ikke om de sender ut noen som kan se på det. For du bør vel kunne få dekket merkostnaden ved produktet og.
  (trådstarter)
   #4
 2 840     Akershus     0
Hvis jeg kan forsegle denne dårlige malingen med et nytt strøk så bryr jeg meg ikke. Er det slik at jeg må fjerne denne Trestjerner-malingen så setter jeg himmel og helvete i bevegelse.  >Sad Har slitt ut megselv og en hel koffert med Fein pussepapir og slipeblader for å bli kvitt skiten som var i trappen. Skulle liksom være på oppløpet nå.
   #5
 3 224     Vestfold     0
Jepp, det er et helvete. Men noe som mister festet så fort, hadde jeg vært skeptisk til å prøve å forsegle.

Men du får ta det når du reklamerer. Du skal jo i grunn ikke ha heftelser når produktet ikke holder mål.
  (trådstarter)
   #6
 2 840     Akershus     0
Malingen er helt grei når den er tørr så kunne jeg forseglet den med noe diffusjonstett så ville alt løst seg. Trenger stående vann ned til problemmalingen så er jeg p..t.

*sukk*

   #7
 642     Trøndelag     0
Har malt en haug av gulv og skal ta trappa med trestjernersen. Setter denne tråden på varsling og vil komme med egne erfaringer etter at jeg har flytta inn.

De fleste av gulvene samt trappa er pusset før maling ble påført.

2 gulv ble malt med grå gulvmaling i 1964. Disse vil bli vaska grundig ned, før de blir malt.

produsenten av denne trestjernersen skal få en del pes av meg, hvis sjiten løsner. Jeg har fulgt alle råd hos min lokale byggmix.

   #8
 56     0
Har sikkert vært noe feil med produksjonen. Har selv malt trappa med tre stjerners gulvmaling, tilogmed samme farge (koks) den dekket bra og ga et meget resultat, Vann er ikke noe problem, stått i tre år nå og er like fint.