40 297    140    16  

Maxmilo11 planlegger garasje

 378     Arendal     1
Nå har vi fått huset ferdig, men garasjen som vi har innebygget i huset er fylt med motorsykler, dykkerutstyr, flipperspill og treningsapparater. Så noe plass til bil er det ikke og var vel ikke i tankene når vi bygde heller. Planlegger å bygge garasje så stor som mulig, håper på å kunne sette opp 69,..kvm på plassen fremfor huset. plass har vi nok av da vi har ei tilleggstomt på 900kvm som vi i dag bare bruker til gårdsplass.


Tenkte å støype såle først å så sette opp 20 cm med ring mur oppå dette som jeg støper oppå rundt.

Skal ha innkjøringen på langsiden så portene blir nok litt bredere enn på bildet, er tenkt 2 stk porter ala.3x2,1meter.

Skal selvfølgelig bygge for fremtidig isolering. og blir derfor å legge 10 cm isolasjon i sålen og 10 cm såle oppå dette.

blir å lage 2 stk "brønner som støypes igjen på 20 cm dybde på 1x1 meter slik at jeg kan sette inn en løftebukk for lettere dekkskifte osv.

Rør til strøm og lignende er allerede klart.

Grunnarbeidet gjør jeg selv da jeg har både minigraver og hoppetusse selv. Skal stålglatte gulvet med helikopter så jeg gruer/gleder meg til å prøve dette for første gang selv. Blir ikke å starte byggingen før over nyttår uansett, men alt skal planlegges og regnes på før jeg begynner.

Maxmilo11 planlegger garasje -  - maxmilo11
Maxmilo11 planlegger garasje - garasje.png - maxmilo11
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 378     Arendal     1
Da har jeg sendt ut mail til Norsktre i Porsgrunn for pris.

Har fått pris fra Norgesgarasjen i Grimstad og det var ikke ille.

Karlstad garasjen og monter kunne ikke gi pris pga utenfor deres område og størrelse.

Så vi får se hva jeg havner på. Skal få pris på bare materiale også fra Byggeriet, Carlsen Fritzøe og Monter. Så får vi se hva som er billigst.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 378     Arendal     0
Noen som veit hva som kreves av tegning og opplysninger av garasje ved søknad?? Har fått pris og opplysninger på tak, med snølast osv. fra Pretre i Tvedestrand.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 378     Arendal     1
12578kr for å behandle byggesøknad på garasjen. Kommunen tar seg godt betalt vil jeg si. Og i tillegg skal de sikkert ha eiendomskatt for den også!!!😡😡😡😡
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 378     Arendal     0
Vel, har bare 1 bil, men har 2 motorsykler som krever sin plass. Blir vel en bil til etterhvert tenker jeg. Har store planer for innsiden av garasjen, men holder det litt tett til brystet enda. Får se hvor langt pengene rekker. 😜 Blir vel å sette av en krok til firmaet mitt.
Signatur
HSt
   #7
 16 283     Sørum     0
Husk snøfanger hvis du har mulighet for snøras (glatt taktekking). Ikke moro med snøras over Audien på vei inn i garasjen. Der jeg bodde før så var det en nabo med glasert stein, snøraset har hittil bommet hver gang, men han forsøker fortsatt...

  (trådstarter)
   #9
 378     Arendal     0
Fikk mail fra kommunen i dag at søknaden min var registrert😃😃 så nå er det vel bare å lene seg tilbake å vente på behandlinga av denne.
Signatur
  (trådstarter)
   #10
 378     Arendal     0
Er det noen som veit om 3-uker regelen går fra den er sendt inn eller fra den er registrert mottatt. tok 1 og halv uke fra jeg sendte den elektronisk inn til den var registrert.
Signatur