9 852    9    0  

Parkett til 129,- på coop ekstra bygg. verdt å kjøpe? kvalitet?

 997     0
Fikk avis i posten hvor de reklamerer med 14mm eikeparkett med 3mm slitesjikt for 129,- pr m2. I utgangspunktet virker jo dette billig, men er det noen som kjenner til dette gulvet og vet om det er ok kvalitet?
Avisen kan leses på http://www.coop.no/ncms.aspx?id=EFF75404-5042-427F-9BD2-444F214B22DF bare velg den butikken som blir nærmest, mener alle butikkene hadde dette tilbudet.
Signatur

   #1
 267     0
denne har normalt kostet 189,- før, jeg har lagt denne ca 40 kvadrat og kan si at den er meget grei å jobbe med og kvaliteten virker grei den og.
  (trådstarter)
   #3
 997     0
Var å så på denne i dag, men kjøpte ikke. Stavene var bare 1m lange, og jeg er skeptisk til at det blir for mange skjøter. Men sånn ellers var den helt grei:) Får se om jeg kjøper denne å legger på barnerommene, men ikke til stua.
Signatur
   #4
 309     0
Jeg la en billig obs! parkett i en bod i mitt forrige hus, og den var slik du beskriver med veldig korte staver.  Problemet med den var at den hadde veldig skral trekvalitet der låsesystemet var, så det ble ikke helt topp...  men i en bod ble det ok...

Den jeg brukte (som ikke nødv. er det samme "mini-parketten" som obs! har nå) vil jeg si at var milevis under det de selger på byggmax til en billig penge.

knallbom
   #5
 182     0
Har vært og sett på denne selv. Veldig mye kvist, men ellers virker det som en helt OK kvalitet. Vurderer denne til 2-3 soverom i 2.etasjen.
Man får vel det man betaler for, så dette er ikke noe jeg ville lagt i stua.
bex
   #6
 4 300     Østlandet     0
har jobbet litt med den ved en vannskade, syns det var en drit parkett. måtte gå innpå den gammle og hadde store problemer,  gikk av fort skår og genrelt dårlig kvalitet, skjøtene var dårlige og til tide ujevne
Signatur

bov
   #7
 4     0
la ca 30 kvadrat av denne i en stue her forleden, grei å legge, men korte staver og dårlige/ujevne skjøter enkelte plasser.  men syns den var ok til den prisen, du får det du betaler for...  virket som 3 sortering el. lign. blir sikkert bedre viss en pusser ned og lakker en gang, men det er vel ikke meningen..
   #8
 306     Spydeberg     0
Må bare si at "Du får hva du betaler for" er en sannhet med store modifikasjoner ifølge min erfaring. Det finnes dyrt og dårlig, og billig og bra også.
   #9
 3 956     0
"lett å frakte - ett helvette å legge" skulle det stått i annonsen. De har faktisk klart å GLEMME den siste delen der...... ;)

Parkett i "laminatlengder" er B/C-vare så det holder!