426    6    2  

Hvordan "skjule" skeivheten på terassen her?

 295     Kleppe     0
Heisann

Først. Er meeeget amatør på snekker/tømmer arbeid.

Jeg holder på å bygge noen blomsterkasser samt kle igjen gjerdet mot naboen. Når jeg nå kler igjen gjerdet med kledning oppdager jeg at terassen (Gulvet) er skeiv. Dette ser jeg ettersom jeg vet at kledningen er bein og i vater.
Det var helt usynlig å se dette før jeg begynnte å kle igjen gjerdet. Men det viser seg rett og slett at et par bjelker på terrassen har sunket litt.
Er det noe jeg kan legge i over gangen ned mot terasse bordet som vil skjule en slik skeivhet?

Hvordan "skjule" skeivheten på terassen her? - IMG_1182.JPG - Elruts84Hvordan "skjule" skeivheten på terassen her? - IMG_1183.JPG - Elruts84Hvordan "skjule" skeivheten på terassen her? - IMG_1184.JPG - Elruts84

   #1
 1 321     I huset mitt     0
Er det mye styr å jekke opp igjen den den delen som har sunket litt da? Har du flax er det kanskje justerbare stolpesko under ev søyler, alternativt jekke opp og fore noe under.
TSt
   #2
 2 752     0
Går ut i fra at du kanskje skal kle kassene med noe i hjørnene. Du får sette på en small list nede slik at det ikke synes like godt. Går kanskje ut i fra at veggen sitter fast slik at ideen om å jekke opp vil føre til at alt blir med oppover. Men var vel det en skulle ha startet med først men ikke alltid så lett og tenke på før en ser hva det fører til.
   #3
 1 321     I huset mitt     0
Selvsagt, om terassen og den veggen henger sammen så hjelper det selvsagt ikke å jekke. Tenkte kanskje at terassen (som ser ny ut) var bygget helt inntil nabogjerdet, men ikke hang fast i selve gjerdet....

Henger vegg/terasse sammen, så er en list nede som er kuttet til rett profil tingen ja. Smile
  (trådstarter)
   #4
 295     Kleppe     0
Det som er her et at terrassen og gjerdet er noen år. 5 år kanskje. Både terrasse og gjerde er mitt.
Jeg har bodd her i 1 år. Terrassen ser jevn ut helt til jeg begynte på gjerdet. Årsaken til at jeg i utgangspunktet startet med gjerdet var at det var satt opp på en meget dårlig måte. Det vil si at det var kun gravd et hull i jorden, fylt i med betong og støpt sko ned i der. Deretter var det delvis festet i terrassen.
Problemet var at det var vinglete i topp og jeg valgte derfor å lage kasser for blomster, i diverse høyder for å få et bedre feste og bedre stivhet. Nå er det ikke vinglete og står skikkelig. Det var da jeg oppdaget at terrassen hadde noen "søkk". Ettersom kledningen på gjerdet var i vater.

Stemmer det, jeg skal sette på bord på hjørner og topp på kassene. Det kan bli en utfordring å lage en list. Da det er som en bue det som er ujevnt. hmmm. Ble litt utfordrende dette for en hobby snekker hehe

Elruts
   #5
 1 423     Akershus     2
Legg listen på gulvet i vater inntil veggen. Sett en kloss på gulvet slik at høyeste punkt på kloss frukter med bunn list. Tegn langs list mens du skyver klossen over gulvet. Da får du en strek som følger gulvet.