#21
 123     0
Men 2x6 full flate er betydelig areal, så det kan kanskje fungere. Jeg har bare gått på taket på jobb så har ikke hatt så stort areal på anleggsflaten og prøve med.

Jeg tror også dette blir stødig nok. Bekymringen ligger mer i om den råtner etter få år.

HSt
   #22
 15 770     Sørum     0
Det finnes svillunderlag som ligner på et liggeunderlag. Hvis dette ikke skader membranen kjemisk så kan du kanskje lime dette under 2"×6"
   #23
 219     0
Litt dumt spørsmål kanskje, men hvor tett må/bør man sette disse? Har en terrasse jeg holder på og fikse med flatt tak. Kunne sikkert vært en idè å få bjelkene litt opp fra taket. Med drøye 50m2 som skal ordnes så blir det jo raskt snakk om noen kroner. lengde på bjelkene på min terrasse er noe over 6 meter.
   #25
 219     0
Er sponplate tak med sveisemembran. Tror bjelkene som ligger der idag er 5" da blir det brått 10 pr bjelke og 13 bjelker. 130 stk. Det blir vel en liten sum. Den må jeg tenke på, men virket smart. Takk for svaret😀

   #29
 2 903     Akershus     0
Spennende produkt! Likte godt takmonteringen, men hva er levetid og forringelsestid på det som virker som organisk gummi? Dette er jo ikke et "evigvarende" materiale som f.eks. polyuretan. En terrasse må jo skiftes en gang i blant, men kan taket komme seilende ned etter 20-30 år?
   #30
 6 230     Akershus     0
Noen har kanskje merket at TS nå heter Hardstuff.

Det er fordi Interplywood har endret navn til Hardstuff - og jeg har hjulpet dem å endre navn på Byggebolig Smile
Signatur