129    5    1  

Dobbel bilnøkkel?

 4 142     Tønsberg     0
Det hadde vært veldig praktisk om en bilnøkkel kunne brukes på to biler.

Et søk på ebay avslørte at det finnes diverse tomme skall som man kan putte innmat i. F.eks. denne
Det jeg gjerne skulle hatt var et slikt tomt skall med en foldenøkkel på hver side, og et sett av knapper på begge sider.

Vet noen om noe slikt?

HSt
   #1
 15 759     Sørum     0
I gamle dager gikk jo dette bra, låsene var jo så slitt at Volvo nøkkel passet bra i Simca Laughing

Jeg tror ikke det vil virke, du skal jo ha startsperre kode o.l. inn i nøkkelen også så det må vel stort sett være orginal singel nøkler.
   #2
 1 013     Jevnaker     0
Er bare å kjøpe 2 Taunuser eller Granadaer så trenger du bare en nøkkel Wink Vi kan bruke samme nøkkel(eller ispinne) på begge Taunusene våres Laughing Angel
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 4 142     Tønsberg     0
Jeg ble for noen dager siden tvunget til å finne ut hvordan man programmerer bilnøkkel. Når jeg da først var så godt i gang, programmerte jeg en nøkkel til å fungere på begge bilene. Problemet ble imidlertid at de to tenningslåsene krever forskjellige blad på nøklene. Derfor kom ønsket om en nøkkeldings med to foldeblader.

At nøkkelen fungerer med begge biler har også en ulempe når bilene står ved siden av hverandre. Man låser opp, og kjører avgårde med en bil. Den andre står da igjen ulåst (inntil den går lei av å vente på at en dør skal åpnes og låser seg igjen automatisk). Så derfor, i tillegg til to nøkkelblader ønsker jeg at dingsen skal inneholde dobbelt sett av elektronikk også. (M.t.p hvor mye luft som er inni en slik dings, skulle det ikke bli plassproblem uten å øke de ytre målene.)
   #4
 4 113     Akershus (Follo)     1
Kjøp 2 nøkler og litt gaffatape og gjør integreringen selv!
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 4 142     Tønsberg     0
Det blir veldig mye luft. Da er det mer nærliggende å få tegne selv og få det ut på 3d-printer