168    3    0  

Bytte av undergulv

 8     0
Bytte av undergulv - IMG_1350.JPG - Vegaaard93Skal bytte undergulv på kjøkkenet, altså helt ned i bjelkelaget.. skal bytte isolasjon og tregulv pga vann lekkasje.. 
Gammelt og nytt gulv har ikke samme tykkelse. 


Endte opp med å støte på en lettvegg som sitter mellom to bjelkelag, hva anbefaler folk å gjøre her?


   #1
 814     Bergen     0
Du kan ev kubbe mellom bjelken utenfor og innenfor lettveggen - fx pr 60-100 cm. Deretter kubber du mellom de nye spikerslagene. Feste i bjelken bak lettveggen får du ved først å skru skrått gjennom kappet gulv slik at spikerslager står fast når du fester til bjelken bakom. Forboring og skruene plassert gjør det desto enklere. 36-48x98 mm burde holde. Hvis undergulvet er spon eller xfiner så syr du alt godt sammen med skruer.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 8     0
Okey, hadde håpert på å kunne gjøre noe som dette ,men tror ikke jeg klarer å gjøre dette kun fra ene siden.. hadde håpet på å unngå å rive opp gulvet i det Andre rommet... 😞

Har og tenkt å legge spon på eventuelt hele " gulvet, og "skjøte" på den siste drageren i nåværende rom, og heller fore opp 3 mm på det gamle gulvet..


Også skal jeg egentlig bytte gulv i det andre rommet, men. Det hadde jeg ikke tenkt til å starte med før jeg var ferdig med kjøkkenet 😂
  (trådstarter)
   #3
 8     0
Vil veggen henge av seg selv mens man driver med å oppgraderer bjelkelaget under ?