85    1    4  

Enova Svarer fortsatt

 78     4
Heisann!

Jeg heter Isabel og jeg har tatt over Enova Svarer sin konto her på byggebolig.no. Jeg er en sivilingeniør fra Bygg- og miljøteknikk på NTNU i Trondheim, er 27 år gammel og kommer fra Lier. Til daglig jobber jeg mye med energiberegninger, kuldebroberegninger samt andre deler av fagfeltet bygningsfysikk.

Jeg håper og kunne bidra på dette forumet ved å gjøre dere kjent med hva som finnes av støtteordninger hos Enova, samt komme med tips og rådgiving. På denne måten håper jeg at flere skal få nytte av Enova sine støtteordninger samt få gjort det beste ut av sin bolig.

For hjelp med støtteordninger og saksbehandling kan dere kontakte Enova Svarer via chat eller sende en e-post til svarer@enova.no.

   #1
 2 839     Akershus     0
Hei Isabel.

Jeg skal bygge hus snart og trenger i den forbindelse litt tips og råd ang. hva som er smart. https://www.enova.no/privat/anbefalte-energitiltak-for-ditt-hus/bygge-nytt-hus/ har en del gode råd, men det er flere tiltak enn det som lønner seg og noen tiltak er for systemer i direkte konkurranse(v/v varmepumpe vs. bioovn med kappe).

Hva anbefaler Enova hvis man skal bygge nytt? Gjerne brutt ned i bolker med ulik investeringsbehov.