178    3    0  

Finnes det noe å dytte med som er raskt og enkelt og ikke sparkel, på "endene" av profilerte panelbord.

 615     0
Litt dårlig forklaring, men det blir "hull" mellom panelbord og gulvlister og taklister ved profiler og såvidt ved fas også, som er jo helt åpne til ja, hvor som helst.
Jeg ønsker å tette disse hullene, men det er snakk om ca. 60 m minst og få sparklet de pent uten å søle sparkel utover de beisede bordene og listene fortoner seg som umulig. Og om det var mulig ville det ta ca 3 år om en er flittig Sad
Første tanken var skumplast, den er elastisk som ny og ville tette akkurat nok, men den smuldrer med tiden.
Rockwool og Glava er ikke noe gode å jobbe med, og vil vel drysse med tiden også.
Noe som holder spensten, ikke mugner, ikke blir spist av noe, puster litt? og som kan håndteres med bare fingrer, finnes det? Noe som ligner vanlig bomulldotter, men er syntetisk.

I bildet vises problemet, endeløst med panelbrystning, :(  

Finnes det noe å dytte med som er raskt og enkelt og ikke sparkel, på "endene" av profilerte panelbord. - DSC_1159.JPG - Hjelpema

   #2
 554     0
Jeg har Makita sin fugepistol på 18V batteri og kunne aldri vært foruten. Er helt genialt og jobbene går mye fortere. Bror min og jeg hadde en liten uformel test på husene våre, han brukte den gamle fugepistolen og jeg Makita sin. Jeg var ferdig før han hadde kommet halvveis. Så man sparer mye tid.