78    0    0  

Tips innredning av garderobesystem i gang

 12     Bodø     0
Hei! 

I forbindelse med at vi har byttet plassering på ytterdøren så skal vi pusse opp gangen. Som dere kan se av bildene har vi en liten utfordring med plassen som har vært innenfor skyvedørsgarderoben vår, nemlig at kjellerinngangen er bygget "igjennom" gangen, noe som stjeler plass. 

Tips innredning av garderobesystem i gang - IMG_2515.jpg - AdahlenTips innredning av garderobesystem i gang - IMG_2518.jpg - Adahlen

Før oppussingen hadde vi en hylle helt øverst som strakk seg fra ene veggen til andre, med oppheng av jakker på venstre siden (Over kjellerinngang) og et hjemmesnekret, enkelt hyllesystem på høyresiden hvor kjellerinngangen ikke går. 

Ved å ta bort skyvedørene synes vi selvfølgelig at en ellers liten yttergang ble mye større og vurderer å kjøre åpen løsning videre. Spør nå derfor om det er noen som har tanker og idèer om smarte løsninger for en åpen løsning med kjellerinngangen slik? Det er ikke et alternativ å flytte veggen slik at den flukter med kjellerinngangen da yttergangen er liten i utgangspunktet.