467    14    0  

Kalde gulv

 5     0
Hei! 
Vi hadde et mål om å blåse inn isolasjon i etasjeskiller mellom kjeller og 1.etg. Dette viser seg å være dårlig deal da taket i kjelleren er smekkfull av hard, tettpakket leire. Pr nå ønsker vi ikke å rive vekk tak og leire (forferdelig drittjobb). Er det noen som har forslag til hva vi burde gjøre? Huset er fra 1930.

   #1
 279     0
Hej er det inget hullrom over leiren i taket er det helt tett??
Signatur
   #2
 279     0
hvorhen har du huset ? kan en se på saken!
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 5     0
Det er kanskje 2cm over leiren. Vi hadde et firma her i dag som skulle blåse inn Rockwool. Pga at leiren ikke har sunket sammen så er ikke dette mulig.
   #4
 1 370     I huset mitt     0
En mulig utbedring kan være å konsetrere seg om å få isolert/tetta ordentlig i etasjeskille ved yttervegg.
   #5
 279     0
viss en kan gå inn fra utsiden gjenom panelen o lyckas dytta inn en va slang svarta 32mm langs hele huset fra langside till langside så brukar det fungera att blåsa langs facken , men borra fra oversiden så er hullrommet för litet och det stoppar i munnstycket
Signatur
   #6
 279     0
de forsllige entreprenörerna har ulike material o måte att blåsa inn ved se till att få ett finfibrigt vindtett material som puster
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 5     0
Men har dere forslag til noe vi kunne gjort på vinterstid? Hører det er flere med gamle hus som gjør klar husene sine for vinterenO:)

T1
   #8
 423     0
Har dere vurdert å installere gulvvarme? F.eks vannbåren varme eller evt. varmefolie?   #10
 549     Akershus     0
Vanligvis 60 watt pr kvadratmeter. Bygger lavt i høyden. Er bare som tykk plast. Benyttes vanligvis en 3 eller 6 mm plate under, og et plastdekke over. Deretter f.eks parkett. Finnes i ulike bredder. 40, 60, 80 og 100 cm mest vanlig. Lett å montere. (Gjøres av elektriker).
Benytter det selv i kjelleren og er veldig fornøyd.