#101
 827     Kongsberg     0
Jeg synes kanskje det ble litt "rotete" i overskaprekken rundt ventilatoren, men litt mange ulike løsninger.

Er spottene tegnet inn slik dere tenker å plassere dem? Hvis ja synes jeg det ble litt mange "midt i rommet".

Alt i alt synes jeg uansett det er et meget fott kjøkken som sikkert vil passe godt til dette huset Smile
Signatur

   #102
 1 699     Norge     0
Syns du skal flytte mikro til skap ved siden av høyskap/kjøleskap.
I tillegg ville jeg nok fjernet siste overskapet med hyller.

Er spiseplassen viktig for dere? Blir den brukt?
Om ikke, ville jeg ha satt inn benkeskap der og heller fjernet overskapet med glassdør.
Slik at dere kun har overskap på en vegg.

Om dere har plass, kan dere lage en liten spiseplass på enden av kjøkkenet (der dere har overskap med hyller i dag).

Uansett får dere et kjøkken med masse plass og flott med mye lys fra vinduene  Smile
  (trådstarter)
   #103
 503     Bærum     0
Hei dere

Takk for tilbakemeldinger.

Spottene er tegnet inn av Norema, vi skal ikekha på langt nær så mange..

når det gjelder kjøkkenløsningen valgte vi å gå vekk fra sitteplass, det vil uansett være et spisebord for enden av kjøkkenet, så vi får mer igjen for å beholde skapplass.

Vi har også endret til større kokeplate og vifte, fra 60 til 80cm. Vurderte 90cm, men det blir for bredt i våre øyne. Vi har også fjernet vinhyllen, og kjøper heller et vinskap som vi setter et annet sted i huset.

--> Benkeplate er vanskelig!<-----

Vi ser at de heltretreplatene vi _faktisk_ har lyst på koster like mye som en steinplate fra Diapol..dvs ca 45000,- og da er det litt dumt å gå for tre kontra stein. Vi ønsket egentlig treplate, med kremfargede fronter (fordi vi går for et mer landlig kjøkken), men nå lurer vi på om vi skal ha hvite fronter og sort steinplate -og gå for mer klassisk "herskapelig" stil..
Signatur
   #104
 1 699     Norge     0
Hvis dere ønsker en landlig stil, ville jeg beholdt den kremfargede versjonen og fortsatt ha sort benkeplate, da med spetter/krystaller i steinen.
Diapol har mange fine varianter, dere kan jo også velge stein som er mer brun enn sort eller en stein som er antrasittgrå (nesten sort).
Syns hvitthvitt og sort ofte blir veldig hardt.
  (trådstarter)
   #105
 503     Bærum     0
Takk for tips, vi skal se litt nærmere på saken.
- Det ser også ut til at det er en mulighet for at vi ender emd en laminatplate for å spare penger. Benkeplate er noe vi evt kan skifte senere om vi blir for lei av laminat - og skulle vinne i lotto.. Grin Jeg synes bare så mange av de laminatplatene ser så ..billige ut.

Hva tenker dere om takhøye skap? Vi vurderer å lage en foring på topp av skapene, i samme farge som skapet eller veggen. Fordelene er jo at det ser litt mer innebygget ut, man slipper støvproblemet etc. Minuset er at det kan se litt massivt og "lukket" ut..
--->Noen meninger?
Signatur

   #108
 525     Hølen     0
Hei, her går det fremover ser jeg.... så morsomt. Kjøkkenet ser bra ut. Men det er jo der ofte personlig smak kommer fort frem  Wink og ikke minst hvordan hus en har og ikke minst budsjett som du sier.

Jeg ville ha valgt takhøye skap på den ene veggen og latt de andre veggene være fri for overskap for å skape romfølelse. Det syntes jeg er flott. Men skal en velge en gjennomført landlig stil er det jo overskap over alt... Jeg hadde valgt mer symmetri i overskapsfrontene i så fall. Rene skap på ene siden og glass andre siden.

Og benkeplaten, vi har valgt laminat. Siden kjøkkenet vårt er hvitt, har vi valgt en brun spraglete laminatplate. Og er vi ikke fornøyd med den, javel, da får vi spare og bytte. Har i dag tykk heltre eik benkeplate. Lekkert og mye jobb. Nå vil jeg prøve noe annet.... Og til vårt kjøkken passer ikke akkurat marmor plate he he.

Gleder meg til å se hva du velger  Smile
Signatur
   #109
 5 188     Østlandet     0
Har du mer bilder av huset?
Signatur