21 579    9    4  

Erfaring med hvit benkeplate ?

 66     Bergen     0
Hei,

Vi får hvit høyglans kjøkken og lurer på om noen der ute kan dele sin erfaring med hvit benkeplate ?

Jeg tenker på kompositt stein eller evt. keramisk plate....

Synes dere det er irritasjonsmoment at alt (skitt osv) vises på den ?

Upraktisk med hvit kanskje ?

   #2
 660     Bærum     1
Det hørtes veldig upraktisk ut ja, med mindre du er ekstremt glad i å vaske. Det kommer enormt mye fett, smuller og dritt på en benkeplate. Blir ikke kjøkkenet ditt også veldig blendende hvis alt er hvitt? Hva med en lysegrå i kompositt? Sjekk utvalg på diapol.no - de har meget godt utvalg, og meget gode priser - i tillegg til å være veldig raske med levering.
  (trådstarter)
   #4
 66     Bergen     1
Det var nettopp på diapol jeg fant inspirasjonsbilde som virker kult,
jeg har brukt dem før og er meget fornøyd med deres service.

bilde vedlagt.
Erfaring med hvit benkeplate ? - hvit_benkeplate.JPG - Hakuna
   #5
 660     Bærum     0
Jeg ville tenkt meg veldig godt om før jeg valgte en hvit benkeplate.... jeg tror du vil få et roligere inntrykk og mer harmoni ved å velge en litt mørkere. Underlimt vask er dog et must:-)
   #6
 536     norge     0
Praktisk sett tror jeg farge er nesten uviktig. Benkeplaten må vaskes etter bruk uansett. Noen matrester er hvite, andre har farger. De viser uansett og benkeplaten er grå eller hvit. Så tenk på hva dere synes er finest. Liker selv godt en farge på alt, men da bør det være noe som bryter litt, en annen plass på kjøkkenet. F.eks kan det jo være fint med noe farget mellom benkeplate og overskap. Har dere en hel vegg med skap til taket, går det også an og velge en annen farge enn hvit på disse. Smile
   #7
 93     Bergen     1
Vi har hatt hvit komposittplate fra Diapol i nesten et år nå, og er veldig fornøyd. Det blir lyst og fint. Det har ikke vært noe mer styr å holde den ren enn andre benkeplater jeg har hatt tidligere. Nå har vi ikke alt hvitt da, har hvite underskap og Valnøtt overskap.

   #8
 122     Sømna     0
Vi har hvit kompaktlaminat benkeplate, og grå-eik på kjøkkenøya. Bruker disse ca like mye, og de må vaskes like mye, så kan bekrefte at grått og hvitt spiller ingen trille når det gjelder rengjøring:) Får dog litt panikk hver gang det virker som om en flekk ikke går bort fra den hvite(kaffe, rødvin, gullerot!) men det har gått bra hittil. (kan ha noe med at den hvite kosta ca 10ganger mer en den gråSmile )
I den hvite kompaktlaminaten er det felt inn to aluminiums striper som vises i front og i utskjæringen til underlimtvasken, det bryter fint med det hvite synes jeg, selv om vi ikke har hvite skap fronter. (litt diskre blingbilng:) )
   #9
 729     Drøbak     1
Vi har Silestone Polar Cap. Den er hvit, men med en del knust stein og speil osv (små fragmenter). Vasker over når vi er ferdige på kjøkkenet, og det går helt fint hvertfall, uansett type flekk.
Signatur