2 832    33    0  

Billige drensrenner?

 20     0
Hei dere,

jeg er på utkikk etter noen drensrenner, men de skal ikke trafikkeres verken av folk eller biler, de skal bare ligge i en 40cm spalte mellom murvegg og baksiden av garasjen for å lede vekk overflatevann.

Før hadde biltema og jula noen billig-varianter, men de klarer jeg ikke finne lenger. Hos byggevarene er det billigste jeg har funnet 600kr pr 3 meter. Det er jo ikke grusomt dyrt, men mener at biltema sine var minst halvparten av dette.

Her er feks hos coop bygg: https://coop.no/sortiment/obs-bygg/hageuterom/grunnmur-og-drenering/andre-merkevarer-319000?gclid=EAIaIQobChMI18LFy6Cj3AIVGYmyCh0b9wxZEAQYBSABEgLHwvD_BwE

Er det noen av dere som vet om steder som selger billigere drensrenner enn dette? Eventuelt har andre tips - kunne jeg for eksempel klart å støpe noen renner selv?

Eivind

  (trådstarter)
   #2
 20     0
Ja, de hadde før, men nå finner jeg ikke lenger - men mulig det bare er jeg som er dårlig på å lete, har du en lenke eller noe?
   #3
 1 380     0
Får ikke tid nå, men mener jeg har sett det i katalogen, men er vel et sted på byggsidene.
  (trådstarter)
   #4
 20     0
Har lurt på om jeg rett og slett kan støpe ned en takrenne, evt forankret/armert med noen skruer festet i takrenna som støpes fast ned i betongen. Helt optimalt blir det kanskje ikke, men kan jo hende det blir bra nok. Dette prosjektet ligger fremdeles frem i tid, så jeg er i tenkeboksen.. Smile
   #6
 352     Vestlandet     0
Hexaline-pakken som Eivind84 og Hjelpema viser til pleier å være på tilbud hos Monter til samme pris. Den lokale forhandleren nekter å ta inn denne "fordi den er dårlig", og har i stedet anbefalt å kjøpe Biltema-varianten hvis jeg ikke vil gå for et dyrere alternativ der rennene er betongbaserte i stedet for laget av plast.

Problemet med Hexaline-produktet er at selve risten er laget i plast, har jeg fått fortalt.
Biltema har rist i metall - eller hadde: Pakken med 3x1 meter renne til kr. 469,- ser ut til å være borte i den nyeste katalogen. Det samme gjelder de mindre og rimeligere drensrennene Biltema solgte beregnet på områder med gangtrafikk.
kje
   #7
 584     Oslo     0
Jeg er også ute etter billig drensrenne. Noen som har fått tak i? Er de med metallrist gått ut av produksjon hos Biltema? Er det best med metallrist?

HSt
   #9
 25 001     Lillestrøm kommune     0
Tåler spordisk belastning av personbil ... (fra linken)