1 838    33    12  

Hans Peter Nylund - Plus Hus

TLK
 15     1
I Juli 2019 var jeg på Finn.no for å finne en forhandler som selger dører til hagestue. Kom over forhandler ved navn Plus-Hus Peter Nylund som har ett stort utvalg dører. Plus-Hus bestiller varen fra fabrikk og leverer produktet hjem til kunden i følge annonse.  
Jeg bestilte en skyvedør og fikk beskjed om at jeg skulle få den om ca 2-3 uker.
Jeg begynte så og gjøre alt annet klart til skyvedøren skulle komme og har brukt en del penger på det samt tømrerarbeid.

Jeg hadde planlagt å bygge hagestue for å gjøre den klar til jul for at mine foreldre skulle komme ned til jul for å feire med oss og vår nyfødte jente. min far sitter i rullestol og da hadde det vært mest praktisk og ha det klart til da.

Jeg har vært jevnlig kontakt med Peter Nylund da jeg ikke har fått noe som helst tilbakemelding og status på når tid skyvedøren skulle bli levert hjem til meg. Alltid en ny unnskyldning kommer han med for og utsette saken/leveransen. Jeg har hevet kjøpet den 26.09.19 og ønsker tilbakebetalt innen 30.09.19,men det fikk jeg ikke. Jeg kontaktet politiet for å melde ham for bedrageri men saken ble henlagt. 


Jeg har flere ganger tatt kontakt med Nylund, men får stadig beskjed om at jeg må vente med pengene til han får inn midler til å betale meg tilbake. Han er blitt informert av meg om at jeg kommer til å gå til avisen hvis ikke han overfører 7500,-, men fikk da til svar at jeg må bare holde roen , for hvis ikke så må han slå seg konkurs siden han ikke får penger inn av andre kunder. Han skrev på en melding om at han måtte få litt lengre tid til å skaffe pengene som han skylder.

Det er flere kunder som er i den situasjonen eller venter på det samme som jeg gjør. Han har jo tydeligvis penger til å holde på med dette men han har ikke pengene mine..?!. Han har ett godt temperament og legger fort på røret! 

PS: han har også hatt en annen stor sak på seg tidligere fra 2009. 

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/La1bV/skagen-bygg-kritisk-til-rapport-fra-bostyrer

HSt
   #2
 26 358     Lillestrøm kommune     0
Vet om en som venter på over 100k fra et ENK men så lenge han ikke har lønn så klarer ikke namsmannen å få tak i kontantstrømmen til fyren så får han aldri erstatningen
   #3
 3 332     0
Ved konkurs vil man få en bobestyrer som får kontroll på eiendelene til personen, hvis det er noe å hente så kommer det ut noe herfra. I tillegg settes det opp en nedbetalingsplan av gjelden som blir tilovers.

I tillegg blir det jo noe vanskeligere for fyren å drive butikk når han er konkurs for andre gang, kanskje også konkurskarantene.
HSt
   #4
 26 358     Lillestrøm kommune     1
I mitt eksempel driver han normalt videre men pengestrømmen får de ikke tak i.
TLK
  (trådstarter)
   #5
 15     1
Han er nå blitt slettet på Finn.no
Han fortsetter på Facebook med «salg , det er vanskelig å ta fyren så det letteste er bare å få informert flest mulig om han så det blir en stopp! Han virker ganske profesjonell ut med det han gjør og «selger ! Konkurskarantene stopper han ikke da han hadde ett firma som ikke var registrert og fortsatte med sin virksomhet.. han kommer ikke til å stoppe for han ser jo det at politiet henlegger bare saken..
   #6
 3 332     0
Han er nå blitt slettet på Finn.no
Han fortsetter på Facebook med «salg , det er vanskelig å ta fyren så det letteste er bare å få informert flest mulig om han så det blir en stopp! Han virker ganske profesjonell ut med det han gjør og «selger ! Konkurskarantene stopper han ikke da han hadde ett firma som ikke var registrert og fortsatte med sin virksomhet.. han kommer ikke til å stoppe for han ser jo det at politiet henlegger bare saken..


Drive lovlig butikk når man har konkurskarantene er umulig, da kan han ganske enkelt anmeldes for skatte og momsunndragelse - det blir neppe henlagt?

TDJ
   #9
 1 603     Asker      1
Kan ikke se fra PROFF at vedkommende er underlagt noen form for karantene (?!);
https://www.proff.no/selskap/plus-hus-peter-nylund/tananger/trelast/IEUXE4C01RD/
Han har et fungerende ENK i drift siden 2012 som sannsynligvis er det samme som TS bestilte døra si fra...

En tilnærming er kanskje å ta et solid beslag i haugen med ved som han annonserer ...?!? :@@.

Uansett; er vanskelig å være kjeltring over lengre tid i dagens informasjons-samfunn uten at det blir kommentert eller registrert. Moralen er ALLTID å sjekke alle mulige info-kanaler FØR man bestiller eller skriver kontrakt..... Cool.
PROFF er en flott kilde til info rundt alle AS-selskaper, har styrt unna mange leverandører hvor eierforhold og/eller økonomi virker suspekte.

Jeg tror at ved ENK-selskaper bør man enten kjenne vedkommende eller ha en meget solid referanse-liste. Var via bekjent borte i en ENK-entreprenør hvor bolig-/firma-adresse avslørte en gedigen enebolig (bla Google street Wink) - mao tilsynelatende verdier i ENK "boet". Men "alt" (hus, båt, biler) viste seg ved nærmere undersøkelser å stå på en samboer som tydeligvis hadde solgt tjenester til ENK, fått betaling og disse midlene var så investert. ENK stod fullstendig uten eiendeler, men med omsetning.

Hans Petter Nylund i Plus-Hus, Stavanger, er en mann på 74 år og man får vel tro at han gjennom et langt liv har lært at kjeltringstreker er lønnsomt så lenge det eksisterer godtroende forbrukere og kjappe salgs-kanaler Sad.
Signatur