26 901    9    2  

Markiser - Leverandører - Erfaringer

 105     Lørenskog     0
Skal gå til innkjøp av ny markise, og lurer på om noen har erfaringer med noen leverandører i Oslo og Akershus?

Man får jo kjøpt slike terrassemarkiser med standard mål hos Byggmakker, Maxbo etc. til en billig penge. Er disse så dårlig som prisen skulle tilsi, ift. de leverandørene som lager på mål?

Terje

   #1
 34     -     0
Dette lurer jeg også på. Vi satser på å gå for noe rimelig, og heller bytte det ut om noen år *hvis* det blir for skrøpelig. Slikt må jo snart begynne å komme på salg i butikkene?
   #2
 48     Norge     0
Ville nokk kjøpt noe med bra kvalitet.
Jeg annbefaler deg å kontakte scandic Markiser, de er ledende i Norge. Gode priser og veldig bra kvalitet.
De bygger etter dine mål, og du kan velge akkurat de fargene som du ønsker. Du har også flere alternativer, og skulle du trenge ny duk eller deler så er det lett og få tak i. Jeg har kun go erfaring med de.
Det er nokk bedre og kjøpe noe med litt kvalitet, så det tåler vær og vind, og duken ikke mister fargen etter første sommeren. Tror nokk i lengden at det lønner seg og kjøpe kvalitet, det koster kansje noen kroner mere nå, men det blir fort dyrt og kjøpe billig. Du ser stor forskjell i kvalitet.

http://www.scandic.no/index.php?page_id=1 

PS. De har avdelinger i hele Norge
   #3
 8 022     Bærum     1
Hvor stor forskjell kan det egentlig være på en slik duk? Tviler sterkt på at det forsvarer prisforskjellen. Var i samme situasjon nettopp, skulle gjerne kjøpt billig-markiser på bauhaus e.l, men standardmålene passet ikke. Endte opp med markiser fra markisemannen. Svindyrt.

Det jeg i alle fall har lært - kjøp markiser om vinteren og varmepumpe om sommeren. De som driver med markiser driver gjerne med varmepumper også. Om vinteren selger de markiser 40% rimeligere enn i etterspørselssesongen - og tilsvarende med varmepumper; dyre om vinteren, rimeligere om sommeren.
   #4
 3     oslo     0
Billig markisene har mye dårligere kvalitet. Hadde en markise fra Maxbo, den holdt i 2 år før den måtte kastes. Kjøpte så en "dyr" markise hos Markisespesialisten Asker og Bærum til litt over kr16000,-
Skiftet i år markiseduk etter 6 år (var ikke så slitt, men ville ha ny farge fordi vi malte huset)
Denne ble bestillt av Asker markiseservice www.nymarkise.no og kostet kr4800,- 
   #5
 8 022     Bærum     1
Hvis det er tilfellet ville jeg aldri kjøpt noen markise til 16000, det er jo helt vannvittig. Du får jo 6-8 billig-markiser til den prisen, og da får du ny duk hver gang også, så du slipper dukskift til vannvittige 4500kr også. Hvordan det kan være bedre å kjøpe en markise til 16.000 skjønner ikke jeg,
   #6
 162     0
Jeg har vært markise selger og de billige er drit!!  Og de som produseres på mål er grisedyre. Jeg hadde ca halve utsalgsprisen til å dekke min lønn og driftskostnader.
   #7
 744     Verdens navle     0
Kjøpte en billig terrassemarkise for 1990,- eller noe slikt hos Plantasjen for 6-8 år siden. Er ikke like pen nå, men fungerer fortsatt.

Blir nok å skifte til en ny billigmarkise etterhvert. Er jo helt rabiate priser hos de forskjellige spesialfirmaene!
Signatur

   #8
 1     0
Sjekk ut www.maxipris.no selger billige markiser til svært gode priser, kjøpt selv og meget fornøyd, og styres med fjernkontroll noe ikke andre billig markiser kan tilby.
   #9
 486     Trondheim     0
Når jeg bodde i Bærum, så kjøpte vi av disse (tror jeg):
http://www.hkmarkiser.no/
De har blitt oppkjøpt, og hjemmesiden er endret, men jeg mener det er disse. Hadde alle de kjente store markisefirmaene på befaring, men disse var mye billigere. Meget bra kvalitet og vi var kjempefornøyde. Vi måtte bruke spesialfirma da terrassemarkisen måtte løftes over takrenne vha. spesialsveisede konsoller.