44 223    25    8  

Møllkuler og Katt deg vekk

 1 146     Asker     2
Noen som vet hvor man kan kjøpe møllkuler og Katt deg vekk? Begge til å holde katetene borte fra ytterdøra mi  >Sad
Møllkuler som inneholder naftalen skal vistnok også fungere.

Vet at Felleskjøpet har Katt deg vekk, men de fins ikke i nærheten.

Ellrs har jeg prøvd alt av råd: salt, pepper, eddik, klorin, appelsinskall, hvitløk og mm.

   #1
 66     Vennesla     0
Monter og andre forretninger med maling og stæsj til huset selger noen ganger slikt. Jobber i Optimera og har luktet det der på jobb.. ikke rart katta holder seg borte.
bex
   #2
 4 296     Østlandet     1
i dyrebutikker får man en spray som man kan spraye på steder man ikke vill at katter skal oppholde seg
Signatur
   #3
 5 116     Troms     1
vi installerte en slik ultralydsender og blei kvitt katta meget fort. den unngikk huset i lang tid etterpå. men, bor du tett nabolag med unger så er dette også veldig ubehagelig for alle med god hørsel (unger eksvis). Bare ikke rett lydsonen mot hunder som står i hundegård eller bånd, det er tortur for de da de ikke kan komme seg vekk. Så den bør brukes med omhu. Men effektiv som få.  ;)

Det aller billigste og mest effektive er antakelig å få tak i katta da.
Signatur
   #4
 11     Oslo     0
Jeg har lagt merke til at katter ikke er begeistret for lukten av "Tiger Balsam", men jeg vet ikke om det fungerer for dette formålet.
slt
   #5
 699     1
Du kan kjøpe møllkuler i jernvarehandel.  Dette er samme produktet som selges som ”Museskrekk”, begge inneholder  Naftalin A i svært konsentrert form.

Hvis katta ikke lar seg påvirke av Naftalin-eimen, er det en del andre måter du kan bruke Møllkulene på som garantert eliminerer problemet ditt.
  (trådstarter)
   #6
 1 146     Asker     0
Takk for gode råd.

Har nå kjøpt Get Off Gel og smurt døra og strødd rundt huset. Nå er det jo ganske kaldt så gel ble fort til is, men hvis katten kommer nærme nok så lukter det fortsatt litt.

Ellers har jeg bestilt 1kg  :o  Naftalen eller Naftalin som det også heter. Det er, som slt skriver, indiegrensen i møllkuler. Litt over 200kr for 1kg.
Leste i HMS bladet til naftalen at det er en miljøgift og helseskadelig så jeg skal bare bruke i veldig små mengder. Lurer på hvorfor det brukes i møllkuler hvis det er så skadelig?
   #7
 1 103     Oslo / Østfold     0
Apotekene fører Naftalinkuler. Har de ikke inne så be dem bestille.
Bruker dette mot mus i garasje og uthus. Funker OK.

   #8
 5 116     Troms     0
Ulempen er jo unger og slik kan finne på å spise dette. De spiser jo katte bæsj i blomsterbedet og annet de finner så sikkert naftalin også.

Mrkozmic: Get Off fungerer ikke. har prlvd og de er tilbake igjen etter et par dager.

Tror kanskje dette fungerer  :D

http://www.youtube.com/watch?v=NbOciNoo1QI
Signatur
  (trådstarter)
   #9
 1 146     Asker     0
Naftelen fungerer så langt. Kattene snur i innkjørsla, flere meter fra der naftalen ligger. Det luktet sterkt til å begynne med, men nå kjenner jeg lukta bare hvis jeg bøyer meg ned på de stedene der jeg har lagt det ut. Har gravd ned noen kuler i jorda der kattene bæsjet. Jeg la noen knuste kuler ved siden av døra så barna ikke skulle finne dem.
   #10
 200     Stavanger     0
museskrekk (naftalin) fungerer bra hos meg også ;)

Jeg gikk først i en dyrebutikk, der prøvde de å selge meg noe som het "catnip", heldigvis gikk jeg hjem og søkte litt på nettet. Ser ut som noe for å tiltrekke katter Shocked
Signatur