14 986    15    1  

IKEA benkeplate: Hvor dyp kan platen spesialbestilles?

 291     0
Ser i en annen tråd at det er mulig å spesialbestille benkeplater fra ikea, men at dette tar noe lengre tid å få levert.

Det jeg lurer på i den forbindelse er om det er mulig å bestille en heltreplate (f.eks eik) med 60 eller 80mm tykkelse og bredde 600mm, 900mm eller 1200mm?

Hva med andre tresorter som f.eks valnøtt?

   #1
 925     0
38 mm på heltre :)

laminat 38 mm eller 79 mm. Den sistnevnte er DØDSSTILIG med rustfritt stål kantlist. eh..ikke på valnøtt da selvsagt Wink
Signatur
   #3
 925     0
Nei, bare akryl Smile Det er dog det samme med akryl som med corian at ikke de tåler spesielt mye varme, det er synd. De støpte kummene i akrylplata er kjempestilige

Finner ikke noe bilde av den tykke laminatplata dessverre. Vi hadde den i ett interiør med eikefronter, hvit plate med stålkant. Det var kjempestilig og piffet opp den ellers kjedelige eiken Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 291     0

38 mm på heltre :)

laminat 38 mm eller 79 mm. Den sistnevnte er DØDSSTILIG med rustfritt stål kantlist. eh..ikke på valnøtt da selvsagt ;)


:)

...men er det mulig å bestille heltreplatene uten avrundede hjørner slik at man kan lime to 38mm plater på hverandre (iallefall langs kantene).

...og hva med bredden, er det mulig å få de bredere enn 600mm. Vi har tenkt å ha en kjøkkenøy som er 900 eller 1200 bred, men har ikke lyst på en skjøtekant langsetter?
   #5
 925     0
Jepp du kan bestille pussede eller bare skjærte kanter, og opp til 1225 i dybde Smile
Signatur
   #6
 351     0
Hvorfor kjøpe heltreplater på ikea?? Er jo billigere andre passer. Benkeplater generelt er jo noe ikea ikke er spesielt billig på. Og kvaliteten, tja, selv er jeg ikke fornøyd..
   #7
 925     1
Tja, 246cm i laminat til under 600,- synes jeg virker ganske billig. Hvor er det billigere?
Signatur

   #8
 17     Sandnes - vil til Klepp     0

Hvorfor kjøpe heltreplater på ikea?? Er jo billigere andre passer. Benkeplater generelt er jo noe ikea ikke er spesielt billig på. Og kvaliteten, tja, selv er jeg ikke fornøyd..


Kor er det billigere med heltre?
Mitt inntrykk er at Ikea faktisk er billigst her. Og kvaliteten har eg heller ikkje noe å utsette på ( heltre plate)
   #9
 246     0
Hvordan beregner IKEA prisen på spesialbestilte heltreplater? Tenker hvor mye dyrere det blir enn det som er beregnet automatisk i tegneprogrammet..
   #10
 287     0
Vi hadde heltreplate fra IKEA på vårt første kjøkken og den sprakk opp flere steder. reger allikevel med at disse platene har forandret seg litt med årene. Vi kjøpte denne for 10 år siden. Vårt andre kjøkken hadde laminatplate med stållist rundt. Veldig stilig og den har holdt helt utrolig bra. Ser fortsatt ikke brukt ut etter og ha hatt den i 5 år...