#21
 1 696     Skogsvåg på Sotra     0

Jeg har et skifertak som trenger en moderat mosebehandling. Det er bly i mønen, men det er visstnok ikke giftig nok. Noen anbefalinger på hvilke midler som duger? Hvor mye må jeg ut med, tro?

Mosekverk. Enkelt og greit. Nå har jeg brukt det på vårt tak. 2 runder, begge gangene mens det var oppholdsvær men ikke sol, og nå har det meste av mosen ramlet ned pga litt nedbør. Det er _meget_ effektivt! Har brukt 2 stk  4-litere. Da var det bare deler av taket som var angrepet. Sprayet på så all mosen ble god og våt av stoffet.
Signatur

   #24
 357     Bergen     0
Takk for mosetips! Smile Skulle vise seg at det antagelig er stålbeslag - bly har vi bare rundt pipen. Så da tror jeg vi skal investere i kobberløsningen fra Würth, om ikke det er for dyrt. Heller en montering enn flere turer på det grusomt skumle taket.
   #25
 2 107     Vestlandet     1
Tror jeg har prisen et sted, skal sjekke. Alt på wurth er dyrt i utgangspunket. Man bør få noen 10%er rabatt.

   #27
 2 107     Vestlandet     0
Tja, spør om prisen og gi inntrykk av at du synes det var en høy pris kanskje? Og DET er ikke så vanskelig hos wurth:)
   #28
 2 236     1
Jeg har god erfaring med å rett slett spørre hva de gir i rabatt :)
På Gausdal og Motek får jeg 20-30% rabatt uten engang å spørre.
   #29
 357     Bergen     0
Herregud, det er jo som å handle i USA. Uferdige priser - om det nå kommer til skatter, tips eller fjernes goodwill, rabatt og standardfradrag - synes jeg svært lite om. Men, jaja, finner ut av det en dag jeg har tid. Merker plutselig at sommeren er på hell og jeg har så mange prosjekter at jeg ikke en gang husker alle.
   #30
 16     Nordland/Rødøy     0
Jeg brukte 3-4 dl klor på 2l vann, og sprøytet dette over mosen på den siden av taket med mose (ca 35m2). Mosen ble da brun på et par dager. Hadde dessverre ikke tid til å vente til "dødsprosessen" var ferdig da jeg skulle legge Powertekk på toppen, men det gikk ihvertfall veldig greit å spyle av resten av mosen med høyttrykkspyleren etter 3-4 dager.