Personvernerklæring

Vi i ByggeBolig er opptatt av personvern. Denne erklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på ByggeBolig.no.

Ansvar

ByggeBolig as er ansvarlig for innhenting av logger med personlig informasjon og sikker håndtering av disse.

Din bruker, personlig informasjon

Personlig informasjon er den informasjonen som kan brukes til å identifisere deg som person, slik som brukernavn, e-postadresse og annen kontaktinformasjon postet på forumet.

Logg og webanalyse

For å gjøre ByggeBolig.no til et best mulig nettsted, benytter vi oss av logger og statistikk for å analysere bruken av nettstedet. På denne måten kan vi forbedre og videreutvikle nettstedet, samt rette opp feil. Alle besøk på nettstedet blir logget og vi benytter Google Analytics som analyseverktøy. Verktøyet gir oss informasjon om blant annet hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som brukes og hvilke nettsteder de besøkende kommer fra samt søkeord. Våre logger brukes også for å avdekke missbruk av tjenesten

Opplysningene om din bruker og din bruk av nettstedet vil ikke bli solgt eller videreformidlet til 3. part.

ByggeBolig.no har ikke barn under 13 år som sin målgruppe og er heller ikke strukturert for å tiltrekke seg personer under 13 år

Informasjonskapsler/Cookies

ByggeBolig.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på maskinen din. De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Du kan blokkere informasjonskapsler eller bli varslet når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Mer informasjon om dette finner du i hjelpefunksjonen i nettleseren din.

Eksterne lenker

Lenker på ByggeBolig.no kan sende deg videre til andre nettsteder. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her.