6,544    5    1  

Mure "pizzaovn" på kjøkken, og bruke vedpeis/ovn på stuen til å varme opp

 23     0
Etter et mislykka forsøk på å varme grandis i micro'n, plasserte vi den på bakepapir oppå en brennheit ovn. Dette fungerte såpass godt at vi fant ut at det hadde vært kult med pizzaovn :D

Holder på med et gammelt lite tømmerhus så det er ikke for mye plass.

Etter litt hyggelig krangling mellom meg å min bedre halvdel kom vi fram til at varmen må komme fra peisen/ovnen på stua.
Så det jeg tenkte var å mure opp en ekstra "pipe", der jeg murer et rom over peisen som vender inn mot kjøkkenet.

Er det noen som har ideer/innspill på hvordan dette kan gjøres?

Etter litt googling så begynner jeg å bli usikker på om det er gjennomførbart. Det jeg tror blir det største problemet blir overvarme.

   #1
 665     Oppland     0
legg mursteinsklosser(eller noe lignede) i bunn av stekeovn, varm opp ovnen i 30min. skru av og sleng inn pizzan! Vips så har du en mye bedre pizza!