14 411    18    3  

Kombiskap med isbit og vanndispenser.

 829     skien     0
Må man ha vanntilkobling?
Har sett rundt på nettsider og diverse i mange timer nå, men blir ikke klok!

   #1
 79     0
Er noen modeller du ikke trenger å ha vanntilkobling.

Hadde selv et Samsung kombiskap som hadde en vannbeholder i døren til kjøledelen. Brukte det ikke så ofte da vannet fikk litt "plastikksmak" synes vi.

Har sett et Blomberg 90 cm sidebyside på Lefdal/Elkjøp som lagde isbiter uten vanntilkobling, hadde dog ikke vanndispenser.

http://www.whiteaway.no/product/blomberg-kqd1250xa-is/
  (trådstarter)
   #2
 829     skien     0
Rørleggeren jeg bruker anbefalte ikke og ha vanntilkobling, og at jeg isåfall burde ha lekasjestopper, men føler at det kanskje blir veldig dyrt for en ting som kanskje ikke blir brukt nok..
   #3
 1 593     1
Jeg har kjøp med vanntilkobling; dette er et must - synes jeg!

Måten jeg vil løse dette på, er dryppbrett under kjøleskap med fukt/vannsensor som gir alarm på smarthus/sms/e-post + stopper hovedkran vha magnetventil. Tilsvarende patent på oppvaskemaskin i både hovedkjøkken + hybel...

Men du skal kjøpe mange flasker med vann før dette opplegget tjener seg inn; dersom det økonomiske aspektet spiller inn...
   #4
 673     0
Men.. får du ikke nøyaktig det samme vannet fra kjøkkenkrana?  ;D
Isbitdispenser kan jeg være med på.
   #5
 79     0
Vannet i springen er ofte endel varmere enn hva du får i kjøleskapdispenser. Mange jeg har snakket med sier de drikker mye mer vann nå enn de gjorde tidligere etter de fikk vanndispenser.
   #6
 70     Bergen     0
Vi har vanntilkobling og lekkasjestopper til vårt side-by-side Samsung. Vann har vi også i springen, men isbitene gjør at vi drikker oftere vann enn vi ellers ville gjort. Med de mulighetene vi har for varsling i dag mener jeg det er ingen grunn for ikke å velge vanntilkobling.

   #7
 2 236     0
Har whirlpool side-by-side med isbitdispenser.
Beste oppfinnelsen sin hjulet. Kona var imot kjøpet, men har innrømmet i ettertid at den ble brukt mer enn hun hadde trodd.
  (trådstarter)
   #8
 829     skien     0
Vanndispenseren er ikke viktig for meg, er heller isbiter jeg vil ha.
Krever de fleste med isbitdispenser også vanntilkobling?
   #9
 79     0
Nei ikke alle kombiskap krever vanntilkobling. Skapet jeg linket til i innlegg #2 er et slikt ska som gir isbiter uten vanntilkobling.
   #10
 663     Vestlandet     0
Noen flere meninger her? Hvorfor er vanntilkobling "et must"? Vi tenker på å kjøpe et side-by-side med (vann- og) isbitdispenser og vannbeholder. F.eks denne http://www.elkjop.no/product/hvitevarer/side-by-side/FPNNDQ19D3SI/daewoo-side-by-side-fpnndq19d3si-177-cm Virker som mange er negative til sbs, men uten vanntilførsel er vel ikke lekkasje et problem lenger. Andre pro/contra?