1 294    44    1  

Skadet terrasse.

 219     0
Terrasse på garasjetak har "flyttet" seg, eller i allefall har jeg fått fukt i taket i garasjen. Ser at blikket langsmed husveggen ikke er i orden og har løsnet fra vegg,  samme under terassedøren. Imidlertid. Ser detre hjemmemekket ut. 

Terrassebord skulle vært byttet uansett og er en grei jobb, men hvordan løser jeg følgende.

1. Fuktig spon, regner med at det beste er å fjerne alt og legge nytt? Da må jeg kappe, kan man skjøte gulvspon som ligger på terrasse og får endel snølast?
2. Det ligger en slags duk under lektene/bjelkene. Denne ser forsåvidt fin ut og kan vel gjenbrukes? 
Imidlertid skulle vel denne gått inn under nederste panel på veggen? Det gjør den ikke,  ligger noe blikk over noen cm av denne ved veggen. Kan duk skjøtes, eller noe annet smart?
3. Vil nødig løsne bjelkene for å bytte spon da jeg da må fjerne rekkverket som er i god stand. Kan man kutte bjelkene og skjøte dem etterpå på en god måte? Bjelkene er såpass bra at de kan gjenbrukes. Derfor spørsmålet.

4. Er flatt tak, med litt fall. Kan man bruke "takpapp" istedenfor duk/membran. Eller blir det katastrofe? 

Ca pris for ca 30m2 terrasse i Buskerud om jeg setter bort hele jobben? 

HSt
   #1
 15 794     Sørum     0
Jeg bruker gummiduk på slikt du kan få sveiset den i ett stykke. Rekkverket ditt er imidlertid problem og membranen må opp bak vindsperre (evt klem og fug skjøten hvis det er helt umulig). Har linket til leverandør som sender tidligere.
  (trådstarter)
   #2
 219     0
Hei.
Takk for innspill. Rekkverket går ikke igjennom duken som ligger der idag. Dette er montert ytterst på bjelkene terrassebordene er festet i. Tror jeg i allefall. Får se litt bedre når jeg får fjernet alle bordene.
  (trådstarter)
   #3
 219     0
Jeg bruker gummiduk på slikt du kan få sveiset den i ett stykke. Rekkverket ditt er imidlertid problem og membranen må opp bak vindsperre (evt klem og fug skjøten hvis det er helt umulig). Har linket til leverandør som sender tidligere.

Det vil ikke være noe problem forbundet med å legge denne duktypen rett på Gulvsponet da? Skal nok klare å løsne nederste panel, men å komme under vindsperren vil nok bli verre. men om den ligger under kledningen, blir det ikke tett nok? Har du noen idè hva det kan komme på i pris for 30m2? Kanskje verdt pengene uansett Smile lest litt om EPDM nå og det frister litt å bruke dette.
HSt
   #4
 15 794     Sørum     0
Det er Mebran og taktekking i Gjerdrum jeg brukte, jeg la ut et bilde av en rull på ca 50m2 her for en stund siden. Tar du en prat med de så sender de på en halvpall som 1-kolli. Siden det ikke er så langt unna så besøkte jeg de isteden. De har en proff produksjonlokale og jeg hadde referanser fra andre kunder fra før. Siden jeg kjøpte 2 membraner husker jeg ikke pris på hver av dem. Kjøp litt overdimensjon og kutt av remser til å ha under labanker.
  (trådstarter)
   #5
 219     0
Skadet terrasse. - 20170330_193745.jpg - robbeHer er dårlig bilde av duken som ligger under terrassebordene idag. Noen ide om hva dette er for en duk? Skadet terrasse. - 20170330_193751.jpg - robbe
   #7
 97     Ålesund     0
Det ser nesten ut som asfaltplater.
Alt av duker og plater kan skjøtes, når man monterer sponplater på tak feks så er det limet og not/pin som gjør at det er tett, men det tåler ikkje å stå slik over for mange vintrer.
Jeg er redd for at jeg ville skiftet duken under 2x4..
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 219     0
Et nok ikke asfaltplater. Tror jeg. Kostet vekk masse dritt på den nå og det er noe grå gummi greier med filt på andre siden. Disse er tapet sammen flere steder og holder tett, bortsett fra innerst ved overgang vegg gulv. Der har blikket blitt ødelagt og vann trenger inn. Duken ligger løst under 2x4.
  (trådstarter)
   #9
 219     0
Tror jeg har funnet ut hvilken duk som ligger der. Protan ex. Ser temmelig lik ut på bilder. Spørsmålet da er, hvor får man tak i dette? Og kan den skjøtes. Trenger jo "bare" ca 8 meter og 50 cm bredde.
HSt
   #10
 15 794     Sørum     0
Den må sveises, håper det er sveis og ikke tape som beskrevet. Er det tapet så må/bør hele duken byttes