8,320    5    0  

Benkeplate

 47     Oslo     0
Hei,

Vurderer hvilken benkeplate jeg skal ha til kjøkkenet. Fikk tilbud fra HTH på heltre benkeplate i hvitoljet ask fra Spekva med Blanco Tipo XL 6S underlimt vask, noe som kom på overkant av 20k noe som jeg synes virket litt i overkant for benkeplate på ca 3,1m på en side og 2,4m på den andre siden. Er dette gjengspris på heltre benkeplate? Er det noen som har noen andre forslag til leverandør av benkeplate?

   #1
 1,016     Hosle     0
Sjekk Bauhaus.

Kjøpte 40mm eikeplate derfra for et par år siden. Fikk den tilpasset med skjøter og greier for en rimelig pris. Det var dønn nøyaktig, noe som var viktig da det var et u-kjøkken med sammenhengende benk rundt. Koketopp og vask installerte vi selv ovenfra - er jo ikke like fint som underlimt vask.

I ditt tilfelle kan det være den underlimte vasken som trekker opp prisen, men uansett høres det dyrt ut.
   #2
 3,387     0
HTH har fryktelige priser på benkeplater. Både i tre og stein. Jeg skulle ha ei steinplate på ca 120 ganger 315 cm og den skulle de ha 50 tusen for mens fra Steinrike skulle de ha noen og tredve mens fra Litauen ble den levert og montert for et par og tyve.

Og jeg husker treplater var fryktelige i pris også. Men Bauhaus har mye rimelige heltreplater. Jeg kjøpte en bøk 40 mm plate av dem i sommer og den kostet vel drøye tusenlappen og så tilpasset jeg den selv og monterte inn induksjonsovnen i den.

Skal du ha plater på de målene bør du ha god tid. Du vil ikke ha stein i stedet da. Den kan du bake rett på plata, den tåler varme, får ikke flekker. http://www.diapol.com De har norsk rep som kommer og måler og gir pris og har med masse prøver. Og i prisen er det levering og montering. Ingen forskuddsbetaling, men de legger giroen på plata når de går. Jeg er meget fornøyd med dem.
  (trådstarter)
   #3
 47     Oslo     0
Har vel slått fra meg HTH benkeplaten. har vurdert Diapol etter å ha lest om dem her, men det blir fremdeles en ganske stiv pris basert på den kalkulatoren. er det kun på maxbo i lier de har utstilling eller?

Foresten noen forslag til farge/stil på benkeplaten som kan passe til kjøkken i hvit høyglans, ask på gulvet og lys antikk som veggfarge?
   #4
 365     trondheim     0
Ser du har fått godt tips om Diapol over her og stein. Vil bare gjenta svaret over her med at det er fantastisk å bake på i tillegg enkelt med varme kjeler etc, vedlikeholdsfritt og stilig.

Farge på benkeplate vil være flott litt mørk/sort. Stilrent til hvit høyglans. Har det selv på mitt kjøkken og har valnøttparkett på gulvet og latte-farge på veggene. 

   #5
 3,109     Norge     0
Kjøpte sjølv stein frå Diapol.
Meget seriøst og ryddig firma med oppfølging. Anbefalast!