3,894    2    0  

Utendørs massasjebad

 7     Sandnes     0
Hei..

Skal sette igang med å bygge nytt hus og da ønsker vi også å få satt på plass ett massasjebad på terassen... Men for å unngå å kjøpe "katta i sekken" ønsker jeg gjerne å høre hva erfaringer og kunnskapere dere har med dette... Jeg har sett på noen bad ifra qualityspa og arctic spas... Men det det jo en drøss av bad å velge mellom...
Jeg har tenkt på et bad som kan ta mellom 6 og 8 personer... Men det som også er viktig at en ikke må bruke en formue på vedlikeholdskostnader... Noe vil det jo bli, men kan tenke meg det variere myebmtp hvilket system badet bruker.... Hva tenker dere? Noe spesielt jeg bør tenke på, og har dere noe erfaring med de nevnte forhandlere?
Håper på svar ifra dere...

Mvh Stian

   #1
 744     Verdens navle     0
Har et CalSpa fra Quality Spas med plass til 6 personer.

Har hatt det i 5 år, og ikke brukt et øre på annet enn forbruksmateriell til vannrensing. Fungerer fint.

Tenk på at sirkulasjonspumpen går hele tiden, også når man ikke bruker karet, så er man veldig var for lyder bør man ikke plassere det rett utenfor et soveromsvindu. Er ikke mye lyd, mer en svak summing.

Brukte først klorbasert rensing, men har gått over til bromin siden det er mer lettvint og lukter mindre.
Signatur
   #2
 528     Bærum     0
Vi har et Hydropool 675 kar. Sinnsykt bra kvalitet på dyser og veldig kraftige pumper. Dette er også selvrensende hvilket gjør vedlikeholdet veldig enkelt.

Disse koster litt mer enn de andre, men på sikt tror jeg at man tjener på det. Strømforbuk på dette karet er i snitt på under 200 NOK per måned (inkl vinterhalvåret).

I tillegg så er forhandleren i Tønsberg utrolig flink. Har alt man ev trenger på lager også så man raskt får ordnet opp i det.
Signatur