MJJ
   #41
 22     0
Hei,

Jeg skal legge flytende terrasse i dag og lurer på om det er greit å bruke 1,6mm mellomrom mellom bordene med vanlige impregnerte bord på 28x145mm? Jeg har kjøpt Camo Pro-X1 1.6 skrumal. Har også en 5mm klosse men syntes gjerne at avstanden er litt stor. (P.S. bordene er ikke tørre)


  (trådstarter)
   #42
 2 807     Gol     0
Hei,

Jeg skal legge flytende terrasse i dag og lurer på om det er greit å bruke 1,6mm mellomrom mellom bordene med vanlige impregnerte bord på 28x145mm? Jeg har kjøpt Camo Pro-X1 1.6 skrumal. Har også en 5mm klosse men syntes gjerne at avstanden er litt stor. (P.S. bordene er ikke tørre)Det er innafor med 1,6 mm på vanlig impregnerte bord Sad lykke til Smile
Signatur

   #43
 188     Rogaland     0
Jeg har i sommer lagt ca. 27 m2 terrasse med Royal 28x120, skrudd med Camo skrumal. Jeg er kjempefornøyd, og anbefaler både Royal terrassebord og Camo verktøyet.

En liten notis: Jeg brukte 1.6 mm avstandsstykket i Camo skrumalen (som forøvrig ble målt til nærmere 2mm), og dette gikk greit nok. De bordene som ble lagt når det var varmest, slik at bordene hadde fått tørket litt først, ligger nå helt tett noen steder. Dette er ikke optimalt, men det er bare et par steder det knirker litt, og vannet ser ikke ut til å samle seg nevneverdig. Største problemet er at sand og skitt samler seg litt lett. Resten av terrassen ble lagt i våtere vær (Vestlandssommer...), så der er det et fint mellomrom.

Har lagt ved et par bilder som viser resultatet.  (trådstarter)
   #44
 2 807     Gol     0
Oii så flott terrasse da 👍🏻 Nei er 3,1 mm som er det beste og bruke som avstand på møre royal. Men kan gå bra med 1,6 men kan bli tett og begynne og sprenge.
Signatur
HSt
   #45
 13 257     Sørum     0
Jeg var på besøk et sted vinterstid da de hadde vanndam oppå treterasse, spalten mellom bord var for liten. Det så ikke ut til å være Royal impregnert.