(trådstarter)
   #11
 2,397     Bjørkelangen     0
denne her har jo ingen ting av utstyr.
http://www.elkjop.no/product/hvitevarer/komfyr/MFSE66W/matsui-komfyr

er det noen som har noen tips om en annen type bra ovn da
Signatur

  (trådstarter)
   #13
 2,397     Bjørkelangen     0
har du noen bra tips Hans?
Signatur
   #14
 22,342     Akershus     0
Ovner er ikke mitt sterke felt. Etter min lille erfaring: Miele har vært bra, men de har vel ikke frittstående. Electrolux har vært både bra og dårlig. Jeg likte Asko som ble solgt for 5-10 år siden. Vet ikke om de nye er like bra. De ovnene jeg har likt har hatt deler fra EGO, men det ser man ikke fra utsiden. De fleste fra Tyskland, Sverige, Finnland og Norge hadde dette. Hva som har skjedd de siste fem årene vet jeg ikke. Før du kjøper bør du sjekke at ovnen ikke virker spinkel og skrøpelig og har detaljer som har lyst å falle av.

Matsui pleier å være søppelprodukter.
   #15
 5,188     Østlandet     0
Hvitevare interesserer meg svært lite, med minde PS3 inngår i den kategorien, men frua drasset en induksjonstopp inn på kjøkkenet her forleden. Da ble jeg rasket-over!
Du må ikke finne på å kjøpe annet enn induksjonsovn! Vannet koker på en brøkdel av hva jeg var vant til!

Å kjøpe ovn med gameldagse "plater" er som å kjøpe gammeldags 26" TV.
Signatur
   #17
 1,943     0
Sjekk korleis ovnsplatene er, altså dei svarte platene du legg maten på. I enkelte omnar er dei tynne, og skapar berre frustrasjon. Bøyer seg når dei blir varme. Tjukke, gode plater skal det vere. Og to stk+langpanne.

   #18
 79     0
Du bør kjøpe med induksjonstopp. Livet blir mye enklere når man slipper å vente på at maten skal koke opp.
Mye av de andre funksjonene er unødvendige og blir sjelden brukt.
Eneste funksjonen som jeg bruker mye er nedtellingsur, dvs jeg trykker inn antall minutter f.eks. risen skal koke, så plinger den når den er ferdig.

Synes også du skal tenke induksjon i forhold til sikkerhet (små barn).
Selve platen blir ikke varm, så den er ikke varm når du har tatt kasserollen av.
Den slår seg av av seg selv når det ikke står kasserolle på.
Signatur
   #19
 43     0
Jeg synes merkostnaden på 1500 ellerså er verdt hver krone for å oppgradere til induksjon. Sikkerhet og energieffektivitet er gode poenger, men fremfor alt den umiddelbare responsen.  Vi valgte en Electrolux, men du får tilsvarende prisklasse fra f.eks Bosch (så nettopp i en tilbudsavis fra Expert).

De dyreste modellen har vanligvis avansert/irriterende/skjør funksjonalitet, jeg foretrekker grunnleggende funksjonalitet som er enkelt å bruke.
   #20
 103     Sørlandet     0
Bare ikke glem at dersom man går over til induksjon er sjansen stor for at gamle kjeler og stekepanner ikke lenger virker - men IKEA fikser vel det ..l