9,626    4    0  

Erfaringer med kombiovn??

 22     Lørenskog     0

Vi holder på med planlegging av nytt kjøkken, og fruen ønsker seg 2 stekeovner.  Ser at det er en kombiovn i handelen med damp og mikro. Tenker kanskje at denne må være til spesielle behov. Ikke skikkelig mikro og en spesiell stekeovn som har mer begrenset bruksområde.

Ser at det er lite informasjon og erfaringer på kombiovner på nettet, tenker da at dette ikke er noen 'kjempehit' for å si det slik.??

Kommentarer??

- mauren

  (trådstarter)
   #2
 22     Lørenskog     0

Damp kommer jo som et tillegg til vanlig stekeovn.  Hva lager du med dampovn..?  Må den tilkobles vann, eller fylles dette på ved bruk?  Hva er pluss og minus sider mht. dampovn??
   #3
 344     Huset mitt     0
Du fyller vann i en beholder i ovnen. Dampovnen bruker du til veldig mye, grønnsaker, poteter, fisk, kylling, nær sagt alt. Alle jeg kjener som har det vil ikke kaste den ut for alt i verden, men flere har kastet micro for det bruker de og vi veldig lite.

Men klart, er det viktigste å få en Grandis fort ferdig eller poppe poppkorn i mikro er det tinge, men skal du lage GOD mat, da er dampovn tingen.