3,277    6    0  

Oppussing av soverom

 11     0
Hei, jeg har et soverom på 11,5m^2 som skal pusses opp, og jeg har noen spørsmål til tips og idèer.

Det første jeg kunne trengt hjelp til er farge. Jeg vil ha en mørk og lun farge, men uten å bli for deprimerende. Den må ikke inneholde så mye rødt at den blir rosa i lys. Jeg tenkte enten en gråfarge eller en bruntone.

Det neste jeg skal gjøre er å bygge ut en bit over og rundt sengen. Jeg skal sette en hylle over kortveggen som da kommer over hodet i sengen. Under den skal jeg legge spotter som leselys. Midt på denne veggen skal jeg bygge den ut noen cm (gipsplater?) som er litt bredere enn sengen. Det vil da ikke bli bokhylle akkurat her på grunn av det. Denne kunne jeg tenkt å tapetsere med sort mønstret tapet.

Har noen her noen gode tips eller ideer? Jeg er "mann", og dermed dessverre "design-blind" :p

   #1
 598     Midt-noreg     0
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 11     0
Takk for tips - den så fin ut. Og ikke minst tror jeg den blir kul når mesteparten av enden i rommet blir sort med mønster Grin
   #3
 598     Midt-noreg     0
Jepp det kan bli stilig! Det fine med gråfargene i NCS-systemet er at de er rene gråfarger, så de skjærer ikke i rødt f.eks:)
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 11     0
Veldig bra! I gamleleiligheten min malte jeg "eggeskall". Butikken sa den var helt ren, men når kveldssolen kom ble hele leiligheten ROSA  Shocked
   #6
 598     Midt-noreg     0
Hva heter fargen da Batilla? Koden?
Signatur