510    2    0  

Damp ovn

 54     0
Hei,

Vi har fått tegnet kjøkken og vår kjøkkenleverandør anbefaler dampovn på det varmeste. Jeg er veldig glad i å lage mat - og hadde planlagt å ha to vanlige ovner slik at jeg kan både lage stek og bake samtidig... men nå er jeg i tvil.

Noen erfaringer med dampovn? Kan det stemme at det er noe som er "kult å ha" - men kanskje ikke noe man bruker så mye? Kjøkkenleverandøren vår sier den vil også erstatte micro?

Takker for alle svar.

   #1
 971     Krikaveien     0
Jeg har en kombidamp, en ovn som både fungerer som damp og stek - og er veldig fornøyd. Akkurat nå er det den som brukes på heltid hjemme siden den vanlige komfyren er i ustand.

Ren damp er jeg usikker på om jeg hadde brukt, det beste med min kombidamp er feks bakefunksjonen - da heves bollene med litt damp, og stekes etterpå, i et eget program.
  (trådstarter)
   #2
 54     0
Jeg har en kombidamp, en ovn som både fungerer som damp og stek - og er veldig fornøyd. Akkurat nå er det den som brukes på heltid hjemme siden den vanlige komfyren er i ustand.

Ren damp er jeg usikker på om jeg hadde brukt, det beste med min kombidamp er feks bakefunksjonen - da heves bollene med litt damp, og stekes etterpå, i et eget program.

Tusen takk Krika9 - godt å høre noen som bruker den. Spennende med bollebaking i dampovn... regner med at du ikke har tørre boller:)