132    9    3  

Hva skal du gjøre i påsken? Bygge eller borte?

 5 715     Akershus     0
Vyrde alle!

Påsken er straks i gang - og våren er i anmarsj. Hadde vært artig å høre hva slags prosjekter folk har tenkt å pusle med når de har fri! Eller om det blir sjokolade og appelsiner på fjellet :) 

Selv har jeg tenkt å gjøre litt med mitt bortglemte prosjekt trapperom, inklusive siste finish på trappa utenfor. Og sannsynligvis gjøre siste rest av vedhogst. Blir trolig en liten tur til svigerfars hus i Sverige også.

Hva skal du gjøre i påsken?
Signatur

   #1
 193     Trøndelag     0
Blir nok jobb på meg i påske. Men rett etter påsken så begynner vel det første store prosjektet i år, nytt kjøkken. Når det er ferdig så blir det gårdsplassen. Pluss sikkert endel andre små/litt større ting hehe.
Signatur
   #2
 301     Hedmark      0
Ligger i skrivende stund med cellegiftposen tilkoblet, så er litt usikker på hvor mye det blir gjort i påsken, men satser på å bli ferdig med litt utforinger rundt noen vinduer og annet "pirk" !
  (trådstarter)
   #3
 5 715     Akershus     0
Det høres ut som om utforinger og pirk ikke er de største utfordringene dine for tiden - lykke til med behandlingen Smile
Signatur
   #4
 301     Hedmark      1
Nei absolutt ikke, men greit å ha noe å pludre med ! Jo takk for det Smile
   #5
 48     Trekkfull by nordpå...     1
Lykke til Daruu!
Har ei nyervervet hytte fra 70-tallet som skriker etter TLC. Men med 3 smårollinger med påskeferie blir det sikkert mest appelsiner er jeg redd...
Skulle bare byttet gulv, byttet kjøkken, malt tak, vegger og vinduskarmer, bygd ei familiekøye, byttet en vedovn, og så videre...men det får bli etterhvert. Viktig å ha noe å se fram til Smile

Men håper å få satt opp litt framdriftsplaner, skrevet handlelister og sjekket om det er samsvar mellom det man ønsker å gjøre og det man har økonomi til.
Signatur

   #8
 826     Jevnaker     0
Blir å gjøre ferdig kjøkken og stue og vente på at madammen skal verpe Angel
Signatur