10,772    8    4  

Test av terrasseskruer

 7,685     Bærum     2
Svenskene har testet terrasseskruer. En ting er at Essve vant som sikkert er fortjent. Mer overraskende er det at Biltema kom høyt opp. http://www.testfakta.se/incoming/article26195.ece

   #1
 5,415     Langhus     0
Verd å merke seg at stk prisen for Essve (som jeg har brukt på terassen - nydelige å jobbe med) er bare 5 øre mer pr stk enn Biltema sin skrue (i Sverige).

Husker ikke prisen jeg betalte for Essve, men Biltema sin pakke koster faktisk det samme i Norge som i Sverige...
Signatur
   #2
 744     Hønefoss     1
Jeg har brukt både Essve sine og Biltema sine C4-skruer (med T20-hode, ikke testet her), og jeg må si begge virket overbevisende. Biltema sine er bare i rekkverket på en trapp, så styrken er ikke et særlig vesentlig moment...
   #3
 1,062     Lindesnes     1
Har selv handlet inn en del terasseskruer fra Biltema til terassen min, forbanna det lort og dritt er min komentar til desse skruene.
Med vanlig stjernehode så spinner bitsen om en har litt feil vinkel eller litt for lite trykk på drillen og har rustfrie skruer først begynt å spinne, ja da er de søppel og kan bare skrues ut igjen, kastes og fortsette med en ny en.
Jeg kastet ett par tusen Biltema skruer rett i søpla i ren forbannelse og gikk til innkjøp av seriøse skruer fra Essve.
Signatur
   #4
 21,481     Enebolig     0
Jeg har heller ingen gode ord om Biltemas med stjernehode, eller skuer derfra i det hele tatt. Ekspansjonbolter, gjengestag ol holder så langt. Men vanlige skruer er jeg ferdig med, kjøper Essve ol.


Det testene sjelden sier noe om er HVORDAN det er testet. At treet ikke sprekker er fint det, men det hjelper lite når de rustfrie skruene i praksis (montert på min terrasse) ruster etter 6 måneder.
   #5
 992     Østlandet     0
Skrudde nylig ut en rekke biltema skruer satt inn ifjor på terrassen. Absolutt ingen skader på dem etter et års fuktighet.
  (trådstarter)
   #6
 7,685     Bærum     0
Enig i at Biltemaskruer med krysspor er dårlige. Er derfor litt overrasket over at de fikk OK på sporet. De med Torx er derimot mye bedre. Skrudde ca. 1000 skruer i fjor og hadde ikke problem med noen av dem. Derimot er bitsene som følger med skruene noe dritt. Kjøpe ekstra bits og de er av en helt annen kvalitet. Hvorfor de ikke hadde med torxskruene i testen er også litt rart.
   #7
 3,387     0
I impregnerte materialer bruker jeg aldri annet enn syrefrie skruer. Det er det eneste jeg stoler på i det lange løp.


   #8
 1,016     Hosle     0
Kjøpte Essve Corrseal terrasseskruer pluss en hel stålkoffert med div dimensjoner på Bauhaus. Nydelige skruer å jobbe med.