3 835    5    8  

Ikea flatpakket kunde?

 5 979     Finnmark     1
Signatur

   #1
 3 412     Akershus     1
Det var noen fornøyelige bilder Smile

Men seriøst så synes jeg at IKEA har fått ufortjent mange sleivkommentarer om flatpakkede møbler. Mine barn har montert enkle IKEA-møbler fra de var rundt 4 år. De gangene de ikke har vært sterke nok til å skru inn skruer eller holde større ting på plass har jeg assistert. Hvis vi tar oss litt tid, blar gjennom hele monteringsanvisningen før vi setter i gang, sorterer skruer og andre småbiter så vi er sikre på hva som er hva, og følger tegningene steg for steg, så går det bestandig bra for oss. (Men jeg skal tilstå at de gangene jeg har montert komplette IKEA-kjøkkener har jeg nok gjort mesteparten selv, uten 4-åringer som arbeidsledere...)
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 5 979     Finnmark     1
Syns Ikea er ok, bare torx skruer som mangler.....
Signatur
   #3
 6 572     Akershus     0
Det er når du skal montere noe annet enn ting fra IKEA du skjønner at IKEA er drivandes gode på å lage monteringsveiledninger. Prøv ting fra RKC for eksempel - bare natta! Kvik er også et sorgens kapittel, i alle fall var det slik for 3-4 år siden. Monterte også en bålpanne av ukjent merke for noen uker siden, samme story'n der.

Mer usikker på miljøregnskapet til IKEA med så lange monteringsveiledninger, men de påstår nå å være miljøbevisste.
Signatur
   #4
 3 412     Akershus     4
Syns Ikea er ok, bare torx skruer som mangler.....

Nå har jeg en kopp full av umbraco-nøkler fra IKEA. Det ville vært dårlig gjort om IKEA plutselig skulle skifte til de bedre torx-skruene; hva skal jeg da gjøre med min store samling av umbraco-nøkler?
Signatur
   #5
 5 412     Langhus     1
Hvis du bruker 4 timer på å skru sammen en stol på feil måte er jeg litt i tvil om det er psykolog, snekker eller pappa du skal ringe Grin

Bruksanvisningene fra Ikea er gjennomgående gode, spør du meg Smile
Av alt Ikea jeg har kjøpt er det bare en utrekkseng som jeg synes bruksanvisningen var litt klønete og jeg måtte vurdere litt frem og tilbake hva som egentlig var neste del. Selv denne klønete bruksanvisningen var jo en dullion ganger bedre enn Kvik sine.
Signatur