Telefon: 38 04 29 00

El-Proffen er Norges største elektrikerkjede. Med 184 medlemsbedrifter og over 5500 ansatte kan tilby våre kunder høy service landet rundt.

Telefon: 22 09 19 01

I hjertet av Dalarna i Midt-Sverige finner du en av verdens mest moderne fabrikker for sanitetsarmaturer. Her har vi produsert vannkraner siden 1927.

Telefon: 23 28 90 30

gop er eksperter på alle typer plastmaterialer, og vi vet hvilken nytte de har og hva man kan skape for samfunn, bedrifter og privatpersoner – i dag og i fremtiden. Produktene våre er tilpasset vårt varierte nordiske klima og miljø.

Telefon: 62 58 00 00

Hedalm Anebyhus bygger boliger “ferdighus” som er spesielt utviklet for norske forhold med forankring i norske byggetradisjoner.

Telefon: 73 81 01 00

Ved å fusjonere de to selskapene InnTre AS og Kjeldstad trelast AS, har vi blitt trøndelags største leverandør av byggevarer. Vi utnytter kunnskapen og erfaringene de ulike sagbrukene har tilegnet seg gjennom årevis med drift. Med alt dette i bagasjen, kan vi dermed produsere det beste innen byggematerialer og trelast. Kunnskapen og erfaringene vi har med oss, har resultert i at vi har utviklet topp moderne produkter for dagens byggestandard. Vi er i stadig utvikling, og vil fortsette å utvikle produkter for dagens og for framtidas byggemetoder.

Telefon: 80 015 820

KYOCERA SENCO Norway AS spesialiserer seg på festing og produktutvikling av nye innovative verktøy, festeløsninger og tilbehør. Med over 40 år på det nordiske markedet har vi kunnskapen og erfaringen som trengs for å fortsette å være et av markedets beste, mest komplette og innovative produktprogrammer for festeløsninger under våre varemerker SENCO og STINGER.

Telefon: 72436060

Lillerønning Snekkerifabrikk AS holder til i store og moderne lokaler på Kotsøy i Midtre Gauldal kommune. De er en tradisjonsrik familiebedrift med røtter over 60 år tilbake i tid.

Telefon: 611 00 111

PlasmaMade-filteret er ikke mindre enn en revolusjon innen kjøkkenventilasjon. Filteret består av flere velkjente teknologier som i dag brukes av VVS-bransjen. Det unike med PlasmaMade er måten teknologiene er satt sammen på og hvordan de samspiller. Filteret kombinerer plasma og ionisering med et elektrostatisk nanofilter og er inspirert av naturens egne rensemekanismer. Den gir bedre inneklima og lavere energiutgifter – helt vedlikeholdsfritt og med enkel montering.

Telefon: 51 44 31 50

Modena Fliser - Den gode følelsen.

Telefon: 51 40 40 00

NorDan AS er ledende vindusprodusent i Norge.
OTCTelefon: 66 98 74 50

Plastmo AS er en leverandør til byggevarehandelen og fører et bredt produktsortiment innenfor vannhåndtering og utemiljø, som takrenner, terrassetak, glassrekkverk og drenering.

Telefon: 92060617

Ledende fagmiljø på simulering av energiforbruk i bygg! Tjenesten hjelper boligeiere å finne smarte energitiltak i egen bolig. Den er nettbasert, objektiv og gratis.

Telefon: 22027200

SWEDOOR er blant Europas ledende innenfor produksjon og markedsføring av dører. Vårt produktsortiment omfatter både innerdører, ytterdører, skyvedører, lyddempende dører, sikkerhetsdører, energivennlige dører og spesialfremstilte dører. SWEDOOR markedsføres av JELD-WEN. Vi selger ikke direkte til private forbrukere, men du kan se vår omfattende liste over forhandlere her: https://www.swedoor.no/finn-forhandler