3 727    2    0  

Cicca sitt nye uteområde

 266     Sørlandet     0
Huset stod ferdig i 2012, så ikke noen prosjekter inne heldigvis, men ute er en helt annen sak. I fjor sommer fikk vi laget hage på en del av tomta, sådd litt planter og lagt grus i innkjørsel. Men det er jo fortsatt så meget mer vi vil ha gjort;)

I år hadde vi egentlig en del ting som skulle gjøres, men jeg var høygravid og været var så fint, så bortsett fra ei trapp i hagen gjorde vi ingenting... Men en del ting håper vi på å rekke før jul, bl. a. bark i skråning og mur evt. murer, den største gjør vi ikke selv, men spent på hvordan det  blir!

Legger ved litt bilder fra et par uker siden, og satser på å få gjort masse før snøen kommer (og den kan for min del vente leeeeeeeeeeeeeeenge, fikk nok i fjor!)

Cicca sitt nye uteområde - IMG_3765.jpg - Cicca
Cicca sitt nye uteområde - IMG_3767.jpg - Cicca
Cicca sitt nye uteområde - IMG_3768.jpg - Cicca
Cicca sitt nye uteområde - IMG_3769.jpg - Cicca
Cicca sitt nye uteområde - IMG_3772.jpg - Cicca
Cicca sitt nye uteområde - IMG_3773.jpg - Cicca
Cicca sitt nye uteområde - IMG_3774.jpg - Cicca

  (trådstarter)
   #1
 266     Sørlandet     0
Svigers har vært på "barselbesøk" og vi har fått orden på materialer, fylt på pukk rundt garasjen, og begynt med duk og bark i skråninga.

Det ser dessverre ut til å bli dårlig med mur med det første. de som skal bygge den for oss, skulle begynt i forrige uke, men fant plutselig ut at de var 6 uker på etterskudd. Det er jo imponerende nok i seg selv, siden vi avtalte oppstart 6 uker tidligere....

Bilder kommer en gang etterhvert... Skal i alle fall rekke dét før jul.