(trådstarter)
   #12
 16     Longyearbyen     0
Da er malesesongen over for i år.
Temperaturen er for lav nå til mer maling, og så begynner jeg å bli litt lei. Jeg har fått på et 3. strøk så det bør holde en stund. Nå er det bare å rydde litt rundt hytta som står for tur så er jeg klar for at mørket senker seg og snøen kommer.Siste strøket fikk jeg på for noen helger siden.
Jeg håper bildene gir en pekepinn på hvor bra det har blitt.

Her kan dere tydelig se hvor skinnende flott malingen er nå. Solen reflekteres veldig tydelig, så ikke den samme matte hytta som før.De to siste bildene her er tatt 4 dager senere enn de 4 første bildene av hytta.
Selv om været ikke var like fint denne dagen så er fremdeles hytta rød og fin.
Jeg ser at flere her etterlyser uavhengige tester av maling fra Drywood.
Nå har ikke jeg lett så veldig mye rund etter tester av Drywood eller annen maling, men det finnes noe info på Drywood Norge sine hjemmesider ser jeg.
http://drywood.no/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=58&Itemid=91

Til slutt må jeg bare få takket Drywood Norge AS www.drywood.no for samarbeidet så langt. Jeg er strålende fornøyd med malingen deres. Så får tiden vise hvordan det går med malingen på hytta vår, men jeg har tro på at den kommer til å se bra ut i mange år. Planen er å fortsette å legge ut litt bilder her i årene fremover, så det er bare å følge med så skal dere få se hva som skjer videre.
  (trådstarter)
   #14
 16     Longyearbyen     0
Nå er det endelig litt dagslys igjen, så her kommer en liten oppdatering.
Malingen henger fremdeles på  ;)
Det er lett å se at hytta er nymalt.
Forskjellen fra før hytta ble malt er stor og den ser veldig mye bedre ut nå.
Til sommeren skal jeg oppdatere med nærbilder.   #15
 7,685     Bærum     0
Hyggelig at du er fornøyd med malingen. Men, men respekt å melde, det er da ikke spesielt oppsiktsvekkende at en hytte som er malt for under ett år siden ser fin ut. Tror du hytta hadde vært noe verre om den var malt med Jotun eller Nordsjø? Sitter med en følelse av at dette nærmer seg tekstreklame. Kan du bekrefte at du ikke har noen knytning til leverandøren?
Ebe
   #16
 4,452     Vestlandet     0
Stilig! Blir interresant å følge denne tråden fremover :)

Bor du på Svalbar også?
Signatur
   #17
 5,336     Tromsø     0
Ja, vi venter spent på årlige oppdateringer de neste 12-15 åra for å se hvor fort malingen mattes og om den sprekker og flasser.  :)

Er det andre hytter som er sammenlignbare i nærheten som nylig er malt eller kan males med andre produsenters maling, så man kan lage en sammenlikningstest?
Signatur

   #18
 8,022     Bærum     0

Hyggelig at du er fornøyd med malingen. Men, men respekt å melde, det er da ikke spesielt oppsiktsvekkende at en hytte som er malt for under ett år siden ser fin ut.


Godt poeng. En hvilken som helst maling bør sitte fast på hytteveggen ett år etter påføring - selv på Svalbard. Denne tråden er egentlig ikke så interessant.....Før det legges ut bilder om 15-20 år.
Ebe
   #19
 4,452     Vestlandet     0
Uansett så får vi takke de som faktisk orker og gidder å lage slike tråder, stå på. Herlig å se bilder i all teksten her på forumet :)

Til info så ligger trådstarter inne som privat sammarbeidspartner på drywood.no, så ser ut som det er rent mel i posen, bare fryd og gammen og alt slikt.

http://drywood.no/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=121
Signatur
   #20
 7,685     Bærum     0
Ja, ja. ser Sinnasnekkern også står oppført som uhildet storfornøyd kunde. Til tross for at han figurerer opp i hjørnet på nettsiden. Tviler på at han gjør dette gratis. Entusiasmen til kundene er jo også i overkant høy for et såpass uinteressant produkt som maling. Lite troverdig i mine øyne.

Edit. Ta en titt på denne linken. Den setter saken i et litt annet lys:

http://www.byggehytte.no/index.php?topic=946.0