Ebe
   #21
 4,452     Vestlandet     0
Joda, men dette er hvordan Drywood liker å fremstille seg. Det burde ikke slå negativt ut på rubs. Så lenge han skriver genuint om sin opplevelse og erfaring, så er det greit i våre øyne. For du skriver vel objektivt rubs?  ;)

Men det er riktig å være skeptisk til slike innlegg Torango, mange bedrifter har blitt tatt med buksene nede i slike sammenhenger Smile
Signatur

   #22
 5,337     Tromsø     0

Entusiasmen til kundene er jo også i overkant høy for et såpass uinteressant produkt som maling. Lite troverdig i mine øyne.


Maling er uinteressant produkt? Det er jo et vidundermiddel der man kan få det mest shabby hus til å bli noe pent som man er stolt av, og man kan lett gjøre jobben selv og straks se resultater. Det gir en følelse av suksess og mestring. Det gir lykke, det gir entusiasme.

(Nå snakker jeg om maling generelt, uansett produsent.)
Signatur
   #24
 7,686     Bærum     0
Nettopp det som er poenget mitt. Når daglig leder utgir seg for å være en fornøyd kunde er det i mine øyne å føre folk bak lyset. Godt mulig TS har ærlige hensikter, men for det første er det litt tidlig å skryte av en malings varighet etter under ett år. For det andre kan man lure på hvor uhildet TS er når han har fått malingen gratis fra leverandør.

Hvis BMW gjør tilsvarende for meg kan jeg godt skryte litt av bilene deres ;D
  (trådstarter)
   #25
 16     Longyearbyen     0
Hei igjen.

Her var det jammen meg liv  :)
Det er jo nesten alltid hyggelig...

Jeg mener selv at jeg spiller med åpne kort her og har informert om hvordan jeg har fått tak i malingen i fra første post i denne tråden. Siden det er vår hytte, det er jeg som har malt den i min fritid så synes jeg at jeg også bør få skrive litt her om at jeg fremdeles er fornøyd selv om jeg er helt enig i at det skulle bare mangle at ikke all maling skal se bra ut etter kun én mørketid.

For at ikke denne tråden skulle ligge helt død fra sommer til sommer, eller til om 10-15 år så var min tanke i dag at en liten stemningsrapport nå ikke kunne skade. Så feil går det tydeligvis an å ta.

Jeg ble nok litt revet med av at jeg under helgens hyttetur syntes hytta så fin ut, og at vi, etter flere måneder med mørke, har fått noen timer dagslys slik at det var mulig å få til et noenlunde bilde gjorde jo sitt til at det i min mening var hyggeligere å oppdatere denne tråden. Ett bilde og 1000 ord og de greiene der vet dere.  ;)

Det er sikkert mulig å lage mange konspirasjonsteorier rundt dette. Sett fra mitt ståsted er jeg om mulig enda mer interessert i hvordan dette utvikler seg enn dere, og for meg har det ingen hensikt å skrive noe her som ikke jeg selv kan stå inne for.

Til slutt vil jeg bare si at det er ingen som tvinger noen til å lese dette, så for dere som synes det er kjedelig å lese om veien fremover de neste 10 årene så er mitt tips at dere vente med å lese mer her før det blir interessant nok for dere, så skal jeg prøve å ikke oppdatere for ofte.
   #26
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
10 poeng til deg, rubs.
Enkelte bare "må" vinkle alt negativt, og vil ikke se noe annet enn det. De om det.
Javel, importøren her i Norge har noen hos seg som bare ikke har forstått helt hvordan en oppfører seg på et forum. Det er useriøst, intet annet. At enkelte velger å holde seg unna et produkt pga noe slikt, er deres valg.
Enkelte kommentarer som er kommet her idag nærmer seg nivået på trolling.
Personlig, da vi skulle bestemme oss for malingsprodusent, goooglet jeg Drywood og andre produsenter i dagesvis, og byggehytte-tråden var en av de første jeg leste om angående Drywood. Blir jo selvsagt en anelse skeptisk, men jeg lot være å trekke ned rullegardinen helt. Det er jo utelukkende gode tilbakemeldinger fra de som har giddet å skrive om sin erfaring. Jeg har snakket med folk som har brukt denne malingen over flere 10-år. Jeg har sett en plankebit fra et hus i Tønsberg som var malt for 15-16 år siden, som så overbevisende ut. Har ennå ikke hørt om en eneste negativ _bruker_ av denne malingen. Og Drywood har vel neppe råd/anledning/ønske om å kjøpe alle disse?  ::) Statsbygg bruker de, borettslag bruker de, og såvidt jeg har forstått er det en god slump malerfirma på østlandet som bruker Drywood.
Etter å ha malt i overkant av 100 liter med denne malingen, kan jeg si at jeg er særs fornøyd, på nesten alle måter: Prisen er helt grei (10 liter i spannet, pluss brekkfarge, til 1.200,- i fjor sommer), den er _nydelig_ og meget rask å jobbe med, glansen og lysrefleksjonen er betydelig bedre enn noen annen maling jeg har sett (vårt hus skiller seg ut fra andre hus i området), verktøyet er lett å holde rent (jeg og fruen brukte hver vårt sett med rulle og pensel til hele huset), dekkevnen er glimrende (til tross for at vi bruker en ikke fargeekte farge). Det jeg ikke var helt happy med er at den tørket litt vel fort i middels til høye temperaturer. Visstnok en "egenskap" som er typisk for alkydmalinger, uten at jeg har prøvd så mange andre alkydmalinger (les: ingen). Jeg er heller ikke helt happy med at malingen til grunnmuren kun fåes med høy glans. I mitt tilfelle ser det ikke så halvgærnt ut, men jeg tror det ville vært penere med en noe mattere overflate.
Og NEI, jeg har ikke fått en krone av Drywood for å skrive dette. Jeg er en kunde. Punktum.  ;D
Signatur
   #27
 7,686     Bærum     0
Enkelte bare "må" vinkle alt negativt, og vil ikke se noe annet enn det
Du må gjerne mene dette. Når forhandleren veksler mellom å være nøytral takstmann, fornøyd kunde og innehaver av importfirma blir det hele ganske useriøst. At en som har fått gratis maling skryter av at malingen fremdeles sitter på veggen etter et drøyt halvår er vel heller ikke en kritisk produktanmeldelse. Godt mulig at dette er et bra produkt, men markedsføringen er totalt håpløs. Hvis dette produktet er så fantastisk som det hevdes burde slike markedsføringstriks være unødvendig.

   #28
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
Du oppsummerer det ganske likt som meg: Useriøst, håpløst og unødvendig, angående den lenken på byggehytte. Iallfall så lenge produktet faktisk er bra. Og intet tyder på noe annet.

At en som har fått gratis maling skryter av at malingen fremdeles sitter på veggen etter et drøyt halvår er vel heller ikke en kritisk produktanmeldelse


Du fikk kanskje ikke med deg blunketegnet?
Signatur
   #29
 5,188     Østlandet     0

Nettopp det som er poenget mitt. Når daglig leder utgir seg for å være en fornøyd kunde er det i mine øyne å føre folk bak lyset. Godt mulig TS har ærlige hensikter, men for det første er det litt tidlig å skryte av en malings varighet etter under ett år. For det andre kan man lure på hvor uhildet TS er når han har fått malingen gratis fra leverandør.
Jeg er rimelig sikker på at TS ikke har greie på maling når han maler hytta på Svalbard med vannbasert maling. Hadde han brukt oljebasert maling kunne han malt hytta i minusgrader.

Jeg er også rimelig sikker på at denne fyren som pusher Drywood-maling heller ikke har greie på det han driver med. Hvilken dust foreslår vannbasert maling til hytte på Svalbard hvor det er kuldegrader omtrent hele året?
Signatur
   #30
 5,188     Østlandet     0

Etter å ha malt i overkant av 100 liter med denne malingen, kan jeg si at jeg er særs fornøyd, på nesten alle måter: Prisen er helt grei (10 liter i spannet, pluss brekkfarge, til 1.200,- i fjor sommer), den er _nydelig_ og meget rask å jobbe med, glansen og lysrefleksjonen er betydelig bedre enn noen annen maling jeg har sett (vårt hus skiller seg ut fra andre hus i området), verktøyet er lett å holde rent (jeg og fruen brukte hver vårt sett med rulle og pensel til hele huset), dekkevnen er glimrende (til tross for at vi bruker en ikke fargeekte farge). Det jeg ikke var helt happy med er at den tørket litt vel fort i middels til høye temperaturer. Visstnok en "egenskap" som er typisk for alkydmalinger, uten at jeg har prøvd så mange andre alkydmalinger (les: ingen).
Nå begynner jeg å bli lei av å lese om igjen og om igjen denne halleluja-historien din om en maling de fleste aldri har hørt om, og som heller ikke er rimelig i innkjøp.
Kan du ikke kalle en spade for en spade? Dette er sannsynligvis vannbasert plastmaling som du kan dra av i store flak etter 4-5 Vestlandsvintre.
Signatur