43 563    59    74  

Har du også blitt "svindlet" av Norgesenergi ?

HSt
 34 575     Lillestrøm kommune     7
Norgesenergi er ute å sammenligner sitt billigste spot pris produkt med andre leverandørers dyreste produkter, ikke rart at de er eid av Hafslund ...

http://www.na24.no/article3744702.ece

Men de har andre måter de "svindler" oss på :

På mitt abonement hadde de aktivert "Sparepakke" en ekstra kostnad på ca 30-40kr pr faktura.  For alle dere som har bestilt via rabatten på Elkjøp så står dette med liten skrift, men for at dere ikke skal merke dette så har dere fått denne uten avgift de første månedene (slik at dere ikke lengre er så ivrige å kontrollere Avtalegiro fakturaen)

For meg måtte de inrømme at siden jeg hadde endret kontraktstype etter denne bestillingen så var ikke denne "Sparepakke" bestillingen lenger gyldig og etter mange runder så er pengene nå kreditert.

Men det slutter ikke her, du tror du har Norgesenergis billigste abbonement fordi du har bestilte laveste spotpris abonnement, men "Gul-spot" er nå erstattet med "Gul e-spot" og de har lagt til nye 37kr/mnd for eksiterende Gul-spot kunder noen måneder før nyttår.

Dvs er du spot kunde hos Norgesenergi :

    - Bytt leverandør til en annen (Bruk konkuransetilsynets liste)

eller

    - gå inn på Min-side på Norgesenergi, slett alle sparepakker o.l. og bytt til "Gul e-spot"

Da får du ca tilbake den samme prisen du hadde den gangen du bestilte produktet ....

(Snart forhenværende NorgesEnergi kunde hvis noen lurte på det).

   #1
 22 342     Akershus     2
Etter et par problemer med Hafslund før har jeg byttet vekk fra dem. Var ikke klar over at Norgesenergi var deres, greit å vite.
   #3
 827     Kongsberg     2
Jeg sjekket opp i gamle fakturaer fra bandittene nå og ser at denne fastprisen for mitt vedkommende ble introduser fra og med fakturaen jeg mottok i august 2013.
Signatur
   #4
 909     Hordaland     2
Forbered deg på telefonterror etter du avslutter kundeforholdet ditt hos dem.
Jeg ble til stadighet oppringt fra et nummer der det ikke var noen i den andre enden, og etter noen sekunder ble det brutt.
Klarte etter noe leting finne ut hvem som stod bak dette nummeret, så jeg skal aldri mer bli kunde hos dem igjen.
   #5
 428     Dal     1
Jeg vurderte en gang å bytte vekk fra Hafslund som er min Nett levrandør, men fant ut at det kun var småpenger å spare på dette.. Det som jeg også har lagt merke til er at de fleste av disse luringene som vidreselger billig(ere) strømm, ikke gjør det så lenge om gangen…. Fra en test til en annen kan noen av de gå fra å være blant de billigste, til neste test er de blant de dyreste…. Derfor vil det på sikt lønne seg å holde seg hos Hafslund, som ligger sån midt på treet hele tiden..

Dessuten får jeg da kun en regning hver mnd, noe som er mer en nok Smile
HSt
  (trådstarter)
   #6
 34 575     Lillestrøm kommune     1
Kreditering av sparepakken tilsvarte en faktura på sommermånedene og den nye 37kr pr mnd vil tilsvare en til. Mitt poeng er at skal en først ha spotpris så må en ta dette uten tillegg hvis ikke er dette ingen vits. Å bidra med 10-20% i overskudd til Norgesenergi og Hafslund var ikke min plan.
   #7
 745     Sponvika     1

Forbered deg på telefonterror etter du avslutter kundeforholdet ditt hos dem.
Jeg ble til stadighet oppringt fra et nummer der det ikke var noen i den andre enden, og etter noen sekunder ble det brutt.
Klarte etter noe leting finne ut hvem som stod bak dette nummeret, så jeg skal aldri mer bli kunde hos dem igjen.


Sånne flagger jeg med en gang ;D

   #8
 135     Oslo     1
Jeg har også hatt denne "dealen" fra handel hos elkjøp. Lurer på hvor mange som har denne avtalen og hvor mange av disse som er klar over  hvor verdiløs "sparepakken" er? Lurer også på om jeg hadde muligheten til å forstå at jeg valgte denne avtalen når jeg handlet hos Elkjøp....

Har Gul-e-spot idag - burde sikkert byttet leverandør, men er lat og usikker på om de andre er noe bedre hva gjelder forretningsetikk  :-\

EDIT:

For alle dere som har bestilt via rabatten på Elkjøp så står dette med liten skrift, men for at dere ikke skal merke dette så har dere fått denne uten avgift de første månedene (slik at dere ikke lengre er så ivrige å kontrollere Avtalegiro fakturaen)

  Leste litt kjapt først - bra info HSt!
HSt
  (trådstarter)
   #9
 34 575     Lillestrøm kommune     2
Da er jeg (TS) blitt kunde hos Gubrandsdal Energi www.ge.no,  ikke helt overbegeistret for registrering av billigste abonnement via facebook (link ligger til høyre på siden), men hva gjør en ikke for å bytte fra Norgesenergi  ;D

Etter bestilling kom en e-post med klar beskrivelse av produktet, priser og betingelser.  Ser også ut som vi kan gå inn og legge inn ønske om varsel om prisendringer fra www.ge.no. Motsetningen hos Norgesenergi der skal du inn på nettsiden deres minst hver 14.dag  :P  for å se etter om de planlegger å legge på noen nye tillegg.

Jeg vil tro at de også vil prøve å selge noen tilleggspakker da de ikke tar betalt for elsertifikatet så vidt jeg forstår, men prøver de seg på sleipe triks så ser dere hvor de havner  :)

På konkuransetilsynets liste anbefales å filtrere bort forskudds/akonto betalinger slik at en unngår problemer med dette, ser et annet firma en bør unngå ligger litt høyt på listen i en slik kategori.
   #10
 93     Rygge     1
Da er vi to HSt!

Gjorde det samme som deg i dag, etter at jeg gjennom å lest denne tråden fikk sjekka egen historikk med Norgesenergi... Takk skal du ha HSt!