14,996    19    1  

Oppbevare brød på kjøkkenet

 56     Oslo     0

Hei dere!

Hvordan oppbevarer dere brød på kjøkkenet?

Brødboks? Brødskap?

Er lei av å ha brødet liggende på kjøkkenbenken i en plastpose...
Vil gjerne finne på noe "smart" nå som vi planlegger nytt kjøkken.

Signatur

   #2
 204     0
Ikke brødboks på benken, lite pent og lite fornuftig.

Vi har det i en skuff.
Og når har jeg skaffet meg en boks fra Tupperware som jeg har i skuffen, da ligger brødet i denne og holder seg ferskt lenge.
Mye bedre enn pose oppbevaring etc.

Vi holder på å bygge hus og skal ha de på samme måte.
   #3
 3,840     Haugesund     0
Hos meg ligger det i stekeovnen i klar plastpose.
Signatur
   #5
 22,342     Akershus     0
Vi har en designerbrødboks som pynter på kjøkkenet :)

Brødet muggner fort hvis det ligger i en tett plastpose Sad
   #7
 5,570     0
Vi har en brødboks som er alt for stor. Dermed får vi plass til alt mulig annet også, som en pose med poteter, vitaminer, ditt og datt.

I tillegg til brødet, selvsagt.

   #8
 12     Akershus     0

Har brukt pose de siste 20 årene og har aldri vært plaget av mugg...
Brødet holder seg saftig og fint i 2-3 dager i pose på benken.

I brødboks uten pose blir det tørt hos oss.
   #9
 87     Sørlandet     0
Vel hjemme fra butikken pakkes alle varer på plass bortsett fra brødet som blir i kiwiposen til det er spist opp. Posen ligger et eller annet sted på kjøkkenbenken. Holder seg til det blir spist opp.  ::)
   #10
 339     Fræna i M & R     0
Vi oppbevarer brødet i frysern, færdig oppskjært. Når vi skal ha brød tar vu ut det antallet skiver vi trenger og legger de i brødristern og vips så kjennes brødet ut som om det er nystekt :)
Det skal sies at vi bare er 2 stk, blir vell litt annerledes når vi blir flere engang i fremtiden. Vi spiser mest ingers rugbrød, og siden det koster litt så begynte vi å gjøre det på den måten og det er vi veldig fornøyd med.
Signatur
   #11
 22,342     Akershus     0

Brødet holder seg saftig og fint i 2-3 dager i pose på benken.
Skorpen blir også saftig... Hvis brødet ligger i papirpose eller ferforert plastpose synes jeg brødet holder seg bedre. Ihvertfall i 2-3 dager. Etter dette kan det bli hardt. Jeg har opplevd at brød i plastpose rekker å muggne på den tiden.
   #13
 520     0
Gammel elmaljert brødboks med noen få ventilhull bak. Brødet holder seg fint uten pose, ingen mugg, ingen ut-tørking.
   #14
 745     Sponvika     0
På hytta ligger brødvarene alltid i kjøleskapet, hjemme i komfyr`n og mugner dersom vi ikke tygger fort nok ;D
   #15
 170     0
Hei Fri-murer..

Det vi gjør er å kutte dem opp i passe stykker med motorsagen
de havner deretter i brødboksen til de er blitt passe steinharde
en "bra" tilsetning og forbedring av betongen ;D.Men det hender jo også
at vi bruker en stor fryser.. Shocked Legges deretter i kjøleskapet før
servering :'(  ;)
   #16
 489     0
Vi baker brød selv. Å kna brøddeig er en god måte å få ut agresjon på, og så blir man så rein på fingrene!

Vi deler de hjemmebakte brødene i to, og fryser det. Tar opp ett halvt brød om kvleden, det går med i løpet av neste dag.
   #17
 63     0


Har brukt pose de siste 20 årene og har aldri vært plaget av mugg...
Brødet holder seg saftig og fint i 2-3 dager i pose på benken.

I brødboks uten pose blir det tørt hos oss.


Denne ja....
Jeg har alltid lurt på dette jeg. Mine opplevelser med brødbokser er at brødet blir steinhardt dagen etterpå... Bruker jeg feile brødbokser? Har brødboksene kriterier for hvordan de skal være ang dette? Mulig jeg spør dumt nå altså  :-[
Så jeg har også mitt brød i gjennomsiktig brødpose inni brødboks. (som ja, rommer mye annet stæsj også og tar seg fint ut på benken  Wink )
   #18
 266     Øst Finnmark     0
Stompen ligger i plastpose i skapet over kjøkkenbenken. Med 2 voksne og 3 barn i huset rekker stompen aldri å bli hverken hard eller tørr. Og attpå til er det av far's monsterbrød.. ;D
   #19
 19     Østfold     1
Min lekre brødboks på benken brukes til betalte regninger og alt annet som er viktig å ta vare på (. . .  og som man aldri får bruk for).
Har brødskuff (IKEA) hengende i skinne under en hylleplate i matskapet.
Mitt nyeste innkjøp til brødoppbevaring har jeg gjort i det store utland (Strömstad).
En brødpose i bomull med flott trykk av bakevarer og foret med perforert plastikkpose. Den har en løpegang med snor til å knyte sammen i den ene enden.
Ja, den kan kanskje henges på veggen også  Smile Jeg er veldig fornøyd med den . . . . .