25,047
20
8
Planlimt eller under-oppmontert vask'?
111
3
Er litt usikker på hva jeg skal velge. Noen som har noen innspill?
Uansett så blir det en silgranit vask fra Blanco, og benkeplaten blir granitt.
Uansett så blir det en silgranit vask fra Blanco, og benkeplaten blir granitt.
Er svært liten praktisk forskjell.. planliming gir deg stål/materialet i kummen i kanten slik at den muligens tåler slag bedre, men gir deg en ørliten "grøft" på oversiden av benkeplaten i overgangen mellom kum og benkeplate.
Har ikke hørt noen kommentarer for eller mot i forhold til holdbarhet over tid, så det må nesten noen andre svare på.. men spør du meg bør du ta det du syns ser best ut.
På Twitter som @Veaplan
Samler ikke noe skit, lett å gjøre rent så det synes jeg er helt toppers.
Jeg har erfaring med servant montert oppe på kjøkkenplaten og det er absolutt ikke å anbefale. Plundrete med rengjøring og skitt samler seg mot kanten. Kjipt å stå der med tannpirker for å rense kanten til stadig. Møkk på kjøkkenbenken er ufyselig.
På Twitter som @Veaplan
Lag en buljong/gelatinblanding i et lite plastbeger. Sterilisèr i en trykkoker og avkjøl. Press buljong/gelatinputen mot fugen i oppvaskkummen. Sett til dyrking 3 døgn ved 37grader.
En godt lagret muggost blir uskyldigheten selv i forhold til dette resultatet. Når man vasker opp er det vel meningen at oppvasken skal bli ren?
Blir litt smak og behag ved valg mellom underliming eller planliming
Nå snakker du vel om vanlig nedfelt vask?
Om jeg hadde plass til fire kjøkken i huset mitt ville jeg valgt å bruke eit av dem som grovkjøkken med rustrfie benker og helstøpt vask til partering av slakt og sløying av fisk.
Oppklaring: Min bolig i hovedstaden er opprinnelig to leiligheter som jeg har slått sammen til èn boenhet. Trengte mer plass og kjøpte naboleiligheten. Der har jeg to kjøkkener og bruker det ene til grøvere saker. Dertil har jeg ett hus og en hytte som fritidsboliger. Også disse steder har kjøkken. Derav fire. Blir litt tungvint når jeg har trukket mine garn og måtte reise femten mil for å finne en brukanes sløyebenk eller motsatt vei for å gjøre opp et slakt. Er liksom greiere å gjøre jobben der fisken eller dyret hentes. Hjemme, i hovedstaden, gjøres etterarbeidet med findeling og maling av kjøtt og fisk til kaker og farse. Er selvforsynt med det meste av råvarer til husholdningen.
De underlimte oppvaskkummer jeg har sett har vært i diverse utstillingslokaler hos forskjellige leverandører. Sysler en del med å hjelpe andre. Har derfor bygget om/ montert noen dusin kjøkkener i årenes løp.
Kan nok synes som om jeg er noe vel opptatt av hygiene. Men har vel blitt slik etter noen kurs i regie av Mattilsynet. Har en daglig kamp mot disse små usynlige "vesener" som omgir oss.