3 486    5    0  

Feil i "Siste meldinger i Diskusjonsforumet"

 1 431     Oslo     0
Dessverre har det oppstått en databasefeil som gjør at scriptet som viser "Siste innlegg i diskusjonsforumet" i høyre kolonne ikke virker som det skal.

Vi har deaktivert scriptet mens vi forsøker å fikse problemet.

Vi vet at "siste innlegg" er en veldig praktisk og populær måte å navigere i forumet, og vi håper vi får denne funksjonaliteten tilbake igjen så snart som mulig.

Signatur

Tom
   #1
 1 545     Sørlandet     0
Samtidig viser denne feilen hvor ekstremt uoversiktlig forumet er med en enorm mengde kategorier. Så mange kategorier at det mange ganger daglig postes innlegg andre steder enn der det tilfeldigvis finnes en kategori for akkurat dette.

Etter mitt syn kunne antallet underkategorier reduseres med 90%.  Da hadde brukervennligheten gått opp med 900%.

Slik det er nå er det tilnærmet umulig å holde oversikt over nye innlegg i forumet uten å bruke "Siste meldinger i diskusjonsforumet".

Bare se selv dere som leser dette. Lett å finne frem? Neppe!

Hva hvis Byggebolig.no får litt mer aktivitet slik at lista med siste innlegg i forumet fylles i løpet av en halv dag? Hvordan finner du da frem til innleggene som har skjedd den andre halve dagen? Tråler gjennom hundrevis av underkategorier? Ja, nettopp. Det er det du må gjøre. Og hvem gidder det?  Og hva skjer da med trafikken på forumet?

Et av Norges mest populære båtfora, http://baatplassen.no , har veldig mye mer trafikk enn her. De greier seg med under en håndfull kategorier.

Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner sies det. De gode intensjonene er en underkategori for hver eneste tenkelige type innlegg. Sikker godt ment, men til helvete går det uansett.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 1 431     Oslo     0
Dette problemet er nå ordnet, og "Siste meldinger i diskusjonsforumet" vises igjen som normalt.

Takk for innspill om mange underkategorier. Det er helt klart at forumet kunne vært mer oversiktelig, og dette er noe vi ønsker å se mer på etter at vi har oppgradert til ny programvare, blant annet ved å lage en mer dynamisk forside. Det kan også tenkes at vi vil slå sammen enkelte delforum.
Signatur
   #3
 342     Norge     0
+1 for å slå sammen flere underforum.


Forøvig en fantastisk nyttig webside som har bidratt til mye nyttig lærdom og innsikt Smile
   #4
 5 550     0
Eg ser både chit-chat & verktøynerdande sine innlegg kjem rett inn i "Siste innlegg", regner med dette er endringer dere har planlagt?
Eg legger også merke til at ikkje alle nye innlegg kjem inn der, eksempelvis dette: http://www.byggebolig.no/index.php/topic,14881.msg370021.html#msg370021 som kom vel. kl. 1200 i dag men enda aldri opp på "Siste innlegg.."
   #5
 5 568     0
"Siste innlegg" her helt kritisk for bruken av forumet, slik det er i dag. Alternativet er søkefunksjonen, men 99% av de innleggene jeg leser vet jeg ikke på forhånd at jeg kunne tenke meg å lese (ergo hadde jeg aldri gått inn i et underforum eller søkt på temaet). Og 100% av de trådene jeg bidrar på, er tråder jeg har lest (...)

Hvis "siste innlegg" skulle forsvinne vil det utgjøre et stort tap for forumet.

"Synd" at scriptet var nede en formiddag på en hverdag. Hadde det skjedd på et annet tidspunkt er jeg nesten sikker på at dere hadde sett en effekt på statistikken.