225    3    1  

Styr unna Brødrene Skog AS @brodreneskog - De er mer opptatt av å fakturere enn å levere

 1     1
Jeg valgte Brødrene Skog ved total restaurering av mitt bad, noe jeg aldri skulle ha gjort. Jeg stiller meg meget undrende til alle de «fantastiske» tilbakemeldingene de har fra kundene på nettsiden sin.
Man må betale fakturaene samme dag som man mottar de ellers truer de med byggestopp. De endringsmelder ikke ekstra kostnader, men sender uspesifiserte fakturaer og stopper arbeidet hvis den ikke blir betalt.

De la avrettingsmasse istedenfor tørrbetong over sveisemembran på gulvet, hvilket gjorde at hele gulvet måtte rives opp og ny membran, kabler og støp måtte gjøre på nytt.

De rev taket på badet, selv om det stod i kontrakten at taket ikke skulle rives, og sendte en stor uspesifisert faktura i etterkant.

Etter 6 uker, sto jeg med et bad som var delvis flislagt på veggene, taket var lukket (men jeg fikk ikke tilgang til tegning av hvor de opprinnelige spotene var plassert), gulvet var ikke flislagt, og all montering av armatur, kobling av fordeleskap og montering av dusj/inventar/spoter ++ gjenstod. Da hadde jeg betalt nesten hele det opprinnelig avtalte beløpet og avsluttet samarbeidet, da jeg innså at badet aldri ville bli ferdigstilt uten ytterligere krav og trusler.

Har i etterkant snakket med flere kunder som har samme opplevelse av @brodreneskog.no. og @jacobissa hvor saken har endt i forliksrådet. De truer med å ikke gi ut sluttdokumentasjon hvis de får en dårlig anmeldelse og opptrer generelt på en meget uprofesjonell måte.

Skal du totalrenovere badet og ønsker en samarbeidspartner som er profesjonell, som hører på kundens behov og som holder seg til avtalt plan og kontrakt, hold deg LANGT UNNA @brodreneskog. Google også Brødrene Skog, da får du opp en artikkel fra en meget misfornøyd kunde! 

   #1
 22     0
Det er fint at det blir advart mot sånne useriøse aktører i våtromsbransjen. Ser at Brødrene Skog er en våtromsgodkjent bedrift, noe det ser ut som nesten alle kjeltringer i våtromsbransjen sørger for å bli. Fagrådet for våtrom har dessverre blitt en fagforening for kjeltringer i våtromsbransjen.
   #2
 6 639     Akershus     0
Hvis du har tenkt å omtale Fagrådet for våtrom i slike ordelag, gzilla, ser jeg helst at du backer det opp med noe form for bevis. Det er ganske saftige påstander du kommer med.

Hilsen admin
Signatur
   #3
 22     0
Hvis du har tenkt å omtale Fagrådet for våtrom i slike ordelag, gzilla, ser jeg helst at du backer det opp med noe form for bevis. Det er ganske saftige påstander du kommer med.

Hilsen admin

Ja, jeg mener jeg har grunnlag for å omtale fagrådet slik jeg gjør på grunn av egne erfaringer.

Fagrådet skryter av hvor trykt og sikkert det er bruke en våtromsgodkjent bedrift. Dette er etter min erfaring feil. Jeg brukte en godkjent våtromsbedrift til å totalrenovere et bad, arbeidet var preget av juks å slurv. Etter råd fra fagrådet så engasjerte jeg en våtromsgodkjent takstmann som fagrådet anbefalte. Denne takstmannen var ganske oppgitt over alt slurvet, men han prøvde å glatte over og bagatellisere feil og mangler, likevel var takstrapporten trist lesning. Denne rapporten ble etter avtale sendt til fagrådet, fagrådet var enig att dette ikke var bra, men ville ikke slutte og anbefale bedriften. Når denne våtromsgodkjente bedriften motstrebende skulle prøve å rette opp noen av de feil og manglende som de hadde nektet å rette på, så var arbeidet nesten preget av sabotasje. Når jeg klaget så bare stakk de av fra jobben, etter mye frem og tilbake med advokat hvor de påstod at alle feil var rettet så ble samme takstmann under sterk tvil kontaktet på nytt. Takstmann ble ganske rystet og oppgitt av den for og si det pent, veldig mangelfulle feilrettingen. Jeg nevnte for takstmannen at jeg syntes han hadde vært veldig snill mot den våtromsgodkjente bedriften sist, han var enig i det, og lovde at nå skulle alt med, dette løftet brøt han selvfølgelig. Det kom også frem at takstmannen var instruktør på kurs for fagrådet. Rapporten fra takstmannen vår nå enda dårligere enn sist, men enda var det skadetakst på 70k + mva. Denne rapporten ble også sendt til fagrådet, som ble forbannet på meg. Fagrådet liker ikke budbringere som kommer med dårlig nytt, de fortsetter derfor å anbefale denne kjeltringen. Med fagrådet velsignelse så får denne kjeltringen fortsette med å ødelegge bad, og svindle folk for store beløp.

Våtromsgodkjent takstmann til å kontrollere arbeid fra en våtromsgodkjent bedrift, er bukken og havresekken. Det går dårlig.

Siden fagrådet aksepterer at medlemsbedrifter slurver, jukser og attpåtil nekter å oversende korrekt og fullstendig FDV-dokumentasjon. Så kommer jeg aldri til å bruke en våtromsgodkjent bedrift igjen.
Siden jeg ble svindlet 2 ganger etter anbefaling fra fagrådet, først med våtromsgodkjent bedrift og deretter med våtromsgodkjent takstmann. Så mener jeg at fagrådet ikke er en seriøs aktør i våtromsbransjen lenger. Jeg vil derfor fraråde alle fra å bruke våtromsgodkjente bedrifter og takstmenn.