5 595    8    1  

"Fordeler" til 2 vaskemaskiner, noen tips ?

 417     Troms     0
Har vært nødt til å plassere en oppvaskmaskin og vaskemaskin ved siden av hverandre, men det er kun 1 kran for slangetilkobling. Driver å bytter på inntaksslangene nå etter behov, noe som er litt tungvint. Det er uaktuelt å bruke rørlegger for å montere en kran til. Noen som har vært borti eller gode tips til en enkel splitt eller fordeler som kan skrus på vannuttaket, og deretter begge maskinene ? Sjekket hyllene på Clas Olson og så ingenting slikt. Tenker dette kan da umulig være kun meg som har hatt behov for :)
Signatur

   #2
 22 352     Akershus     0
Det finnes slike forgreninger. De har dem vel på rørleggersjapper.

De har en frimutter og to kuleventiler.
  (trådstarter)
   #3
 417     Troms     0
Så sannsynligvis hyllevare på en oppegående comfort butikk e.l. ?  Ok. Får leite opp en i nærheten Smile
Signatur
CSI
   #5
 583     Hordaland     0
Vær litt forsiktig med plast. Det kommer en trykkstigning når magnetventil stenger vannstrømmen.
  (trådstarter)
   #7
 417     Troms     0
Usikker på å bruke hageslangeutstyr inne på vaskerommet. Sant som du sier så er det en bra "trøkk" eller slag for å kalle det for det, i vannslangen når ventilen stenger for påfylling. Og det skjer jo en del ganger pr. vaskerunde med skyllinger, så over noen måneder blir det nok for tøft for sånne plastdeler og hurtigkoblinger.
Signatur

   #8
 122     Bergen     0
Jeg kjøpte en fordeler på den lokale bademiljø butikken. På begge 45 graders utstikk var det kuleventil slik at jeg tidvis bare kunne brukte bruke den ene til vaskemaskin. Den andre var til hageslange, den var avstengt ofte.

Så du får ta deg en tur til rørleggerbutikken:-)