18,043    51    2  

"Gjør Det Selv" Magasinet fra Bonnier

 3,234     Vestfold     0
Hepp

Jeg har hatt "gjør det selv" bladet i drøyt to år nå. Det er jo selvsagt varierende hvor spennde hvert blad er. Men det hender man får inn noe nyttig, selv om en del blir for basic for min del.
Forøvrig er bladet helt ok. Men det som irriterer meg er masinga fra Bonnier. Jeg er registrert mot all reklame på tlf osv. Men siden man har kundeforhold har de jo lov. Men de ringer hele tiden og jeg får stadige mail (og ikke minst all reklamen som kommer med hvert blad) om jeg skal ha andre blader de har. Det er jeg ikke Interessert i, og har sagt at jeg sier opp GDS og om de maser mer.

Så derfor tenker jeg å si det opp nå, da de gneldrer som en liten puddel. Det virker så i mot sin hensikt for min del  >Sad Kan godt tenkes jeg hadde abonnert på mer om de hadde holdt kjeft.

Så derfor er spørsmålet, finnes det et alternativ til dette man kan få i abo?
Gjerne litt mer teknisk osv?

   #1
 21,481     Enebolig     1
Jeg hører ikke noe fra dem. Får bladet med det som følger med i plasten, og det er alt. Har også sagt opp dvd`ene og det gikk greit.

Har du prøvd å høre med dem angående reservering mot telefoner og mail? Man skulle jo tro at de heller vil beholde en kunde enn å miste en pga sånt. Jeg ringte Danal Digital i dag og sa at jeg bytter til Viasat dersom de ikke krediterer en mnd, og det fikk jeg med en gang (får nesten ikke på tv tuneren, oppdatering på vei)

Prøv det samme med Bonnier  ;)

Utover det, så vet jeg ikke om et alternativt blad.
   #2
 5,112     Troms     0
Ikke masing her heller...bladet er jo i seg selv ok, kjekkere lesning enn Bonytt f.eks...  ;)

Det eneste alternativet til "Gjør Det Selv" må vel være å lese her inne  Grin
Signatur
are
   #3
 60     0

Så derfor er spørsmålet, finnes det et alternativ til dette man kan få i abo?
Gjerne litt mer teknisk osv?


Byggebolig.no er mitt alternativ - her leser jeg til øyet blir vått.

Stort sett er det tekniske og faglige nivået høyt.
Titt og ofte dukker det opp en popcorntråd og humoristiske innlegg.
Noen ganger er det litt av en thriller her inne  ;D
Signatur
   #4
 1,266     Aust-Agder     0

Jeg har hatt "gjør det selv" bladet i drøyt to år nå. Det er jo selvsagt varierende hvor spennde hvert blad er. Men det hender man får inn noe nyttig, selv om en del blir for basic for min del.


Amen. Jeg sa opp for rundt ett år siden. De ringer jo ikke noe mindre da, når de skal prøve å vinne deg tilbake ;-) 

Det hender jeg er innom biblioteket sammen med ungene, og der har i alle fall min filial et abonnement. Du kan låne alt unntatt siste nr, så det går an å få med seg det viktigste.

Som alternativ er det vel bare forum + byggforsk om du vil ha tekniske ting til spesielle prosjekter.

Signatur
   #5
 21,481     Enebolig     0
Hvis ikke vet det det, reserver dere mot selgere i brønnøysundregisteret. Det har fungert 100% for meg. Men de man har et kundeforhold til har lov til å ringe da, men det skjer en gang i året for min del.
  (trådstarter)
   #6
 3,234     Vestfold     0
Jeg er reservert i brreg. Så det er bare pga kundeforhold de kan ringe.

Jeg har sagt pent fra til telefonselgerne om det er mulig, også sendt mail til dem om det, men det hjelper ikke. Sier man opp kundeforholdet så har de ingen lovlig rett til å ringe. Så de har hatt god sjans til å beholde meg som kunde.

Litt vanskelig å si hva en skal gjøre når det ikke finnes spesielle alternativ. Forumet her er jo supert, men et blad er heller ikke dumt.

Får sende en aller siste mail og be om tystnad, men det blir siste sjanse og siden det er flere her slipper maset.
   #7
 21,481     Enebolig     0
Eller kjøpe bladet i butikken. Selv om det er laaaaaangt vanskeligere enn å få det rett i kassa  Wink

  (trådstarter)
   #8
 3,234     Vestfold     0
Greit å få det i posten da. Ellers bare glemmer man det vekk. Men det er jo et alternativ.

Men det som er så merkelig er at dem ikke skjønner at det går ann å mase vekk en kunde. Men jeg gir dem en siste sjanse.

Edit:

Da har jeg avmeldt e-posten min igjen. Var også et valg på min sider der jeg huket av motta tilbud med faktura i bladet. også sendt en mail der jeg ber om å slippe mer tlf salg,

Så får vi se om jeg kan motta bladet i abo uten slikt mas.
   #9
 21,481     Enebolig     0
Får håpe det hjelper. Jeg er godt fornøyd med bladet, og nettsidene har jo også fått en liten oppgradering. Greit å kunne søke etter gamle artikler fremfor å måtte rote i bladhaugen.
   #10
 5,569     0
Jeg har abonnert på Gjør det selv i rundt 2 år nå tenker jeg. Syntes bladet er bra, og stort sett lærer jeg noe nyttig. Om ikke annet er det stort sett god lesing, som jo er poenget med å betale for et blad.

Det eneste som irriterer meg litt er at litt for mye av innholdet er "dansk oversatt til norsk". Altså, hustypene, problemstillingene etc er helt åpenbart danske, og ment for det danske markedet. En artikkel blir ikke "norsk" bare fordi den er oversatt.

Men, jeg fortstår at alternativet til en 5-siders "dansk" artikkel er 5 sider mindre blad, så...