456    3    0  

Nyere erfaring med Älvsbyhus?

 20     0
Ser at forrige innlegg er fra 2018. Leser en del negativt, men dersom vi skal få til å bygge neste år, må vi nok gå for dette firmaet. Og å bygge hus er virkelig drømmen vår. Regner med at det finnes noen positive erfaringer også? Vi vurderer huset Fanny:) 

   #1
 1 507     Sandefjord     0
Bare av nysgjerrighet: hvorfor må du bygge med Alvsbyhus? Det finnes jo utallige ferdighusprodusenter?

Og bare for ordensskyld, jeg har ingen tilknytning til noen av disse husorodusentene.
   #2
 3 542     Asker     0
Nå er vel Alvsbyhus en av de desidert billigste, så vil tippe det er av den grund. Det er vel også en av få som leverer absolutt alt ferdig til en oversiktlig pris. Men var det ikke ABC hus eller noe som også hadde et veldig rimelig fiks ferdig hus som var vesentlig kulere.

Når jeg var inni et slikt hus for noen år siden var min opplevelse at det var som å kjøpe et brukt hus, men med bedre isolasjon of en Nibe varmepumpe. Var noe med materialene som ga inntrykk av lav standard. Men så er det jo svinbillig!!!

Usikker på om de fortsatt bygger med ventilert ringmur uten radon sperre eller om de er over på plate på mark. Det ville jeg sjekkeet.

Uansett er det meget billig med et hus til 2,3-2,5 mil. Det er det bortimot ingen andre som kan lever.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 20     0
Ja det er pga prisen, og hva vi har råd til. Er enda billigere enn ABC hus. Etter hva jeg leste så bygger de med isolert krypkjeller, så får håpe dette fungerer greit. Mvh