2 369    2    0  

Everun hjulllaster erfaring?

 3     0
Hei!
Er det noen som har erfaring med dette merket og om det er verdt å kjøpe en? Eller bør jeg gå med et mere "safe" merke? 

ITW
   #1
 298     H-Fest     0
Hei

Det kommer nok mest an på hva du skal bruke den til vil jeg si.
Har kjørt litt med den på 3300kg av kina modellene, til prisen er det ikke mye å klage på, imponert er jeg nok ikke dessverre.

Komforten er dessverre fraværende i maskinen, den er ikke god å kjøre eller sitte lenge i med tanke på støy og lignende.
Framkommeligheten på de medfølgende hjulene er i såfall ikke god på vinterføre, jeg har ikke prøvd med kjetting, men den spinner kun diagonalt ett hjul framme og ett hjul bak, litt snø på veien så klarer den ikke selv kjøre opp bakken med skuffen i lufta.

Farta er heller ikke imponerende så fort du treffer litt oppoverbakke detter den drastisk fra de 20km/t den skal klare, så ikke noe for langturer, og ikke behagelig heller.

Ellers er utstyr helt ok med tanke på lys, ryggekamera, varme og slikt, enkelt å skifte mellom revers og framover, service er også enkelt og komme til det meste.

Hadde jeg kjøpt en slik hadde det vært for privat bruk brøyting hjemme og slik, ikke noe for å tilbringe lange dager med snøbrøyting i eller annet arbeid.
   #2
 6     0
hadde en slik på jobb for noen år siden, største dritten jeg har vært borti!
når man kjøper en ny maskin, så regner man jo med at dieselslanger tåler diesel, og at bremser og slikt skal virke lengre enn 2 mnd?

mitt tips er å spare mer og kjøpe en av ett kjent merke